Prosze o wycene :)

0

Witam!

Bardzo prosze o wycene tej stronki: http://www.sedia.pl/

Ile byście chcieli za nią, gdybyście taką mieli zrobić? ;-)

0

50.000.000 lirów włoskich :-P

0
xcv napisał(a)

50.000.000 lirów włoskich :-P

Taa jasne :P Prosze o realną wycenę. Bardzo zależy mi na czasie [!!!]

0

nie jest zbyt skomplikowana... jeśli do tego jest statyczna, to mniej niż 1000 zeta.

0

tomkiewicz@Tomkiewicz:~> w3m http://www.seda.pl

ciemność widzę, ciemność :P

a sama prezentacja we flashu (bo strony internetowej to jakoś nie mogę się tam doszukać) miła dla oka, ale ślepy na niej nic nie zobaczy :P. Ale co tam, ślepych można wykasować, to mały procent... No i co tam, że ten ślepy może mieć dużo zer na koncie, nie nasza sprawa ;)

a na poważnie (bo na serio to ja cały czas ;)), to bardziej się grafika o wycenę trzeba pytać. Jak dla mnie dobra robota, ale mnie do zmysłu plastycznego tyle, co programistom z Narodowego Funduszu Zdrowia do programowania...

0

Wycena:

<font size="4">W=Irh*Sh</span>

W - Wycena strony

Irh - Ilość Twoich roboczo-godzin

Sh - Stawka godzinowa Twojej pracy

No i to tyle :-D

Ps. Proponował bym Ci tylko zmienić czciąnkę na jakiegoś ARIALA lub VERDANĘ bedzie dużo czytelniejsza

Pozdrawiam

0

Ja bym dodal animacje jakas na stronie z oferta. W pierszej chwili jak na nia wszedlem, to myslalem ze mozna te krzesla poruszac mycha. Poza tym popracuj nad odstepami miedzy wierszami. Powinny byc mniej wiecej takie same (zakladka kontakt np.). Troche popraw swiatlo (odstep) w lewym gornym rogu, tam gdzie jest logo. Ogolnie graficznie mi sie podoba, trzeba tylko szczegoly dopracowac.

// Edited

No i najwazniejsza sprawa, bo cos mi nie gralo: nie miesza sie czcionek szeryfowych z bezszeryfowymi (czyli Times i Arial np.), bo to zle wyglada. Staraj sie ograniczac do 2-3 roznych czcionek, bo wiecej nie wyglada najlepiej. Nie naduzywaj pogrubien i roznych kolorow z tekscie bo wyglada pstrokato. Jak to poprawsz to fucktycznie mozna 1000 krzyknac.

0

sory, ale jestem jak tomkiewicz i musze sie przyczepic:
zrobiles strone we flashu, bo klient o to prosil, a dla ciebie najwazniejsza jest kasa? jezeli tak, to moge zrozumiec, ale jezeli nie to:
jak korzystasz z flasha, to moze rob strone tak, zeby bylo widac, ze ten flash ma sens. bo co to za strona, na ktorej nie ma nic, czego sie nie da zrobic przy uzyciu XHTML/CSS no i tam plus JS.
czy bedzie mozna latwo znalezc taka strone na google?

moja wycena: 50zl - lepsza taka strona niz zadna...

0

sorry, może staje się trochę trollem, ale bez krytyki nie da rady wykształcić dobrych programistów/designerów www czy innych grafików ;)

a wycena Karolaq według mnie dosyć trafna. No może bym dał trochę więcej - wystarczy PrintScreen i mamy elegancki materiał (do pocięcia) na design do normalnego WWW ;)

0
Karolaq napisał(a)

czy bedzie mozna latwo znalezc taka strone na google?

Z tym co prawda nie jest tak różowo, ale z tego co wiem to nowe roboty wykorzystują już OCR, a nowa ver flasha ma specjalne metatagi które choćby google będzie mogło spokojnie odczytać. A zresztą zawsze można wstawiać swf przez js i problem zgłowy.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1