Szkolenie nt. blockchain i kryptowalut dla programistów (i nie tylko)!

0

Interesujesz się branżą IT? Znasz już podstawy programowania, ale nie chcesz utknąć na kolejnym z milionów podobnych stanowisk? W takim razie omiń konkurencję i postaw na technologię przyszłości.

Nie idź za tłumem, zajmij miejsce w czołówce!

Dołącz do szkolenia organizowanego przez Silesiatech Foundation i poznaj najmłodszą gałąź branży IT, która szturmem zdobywa rynek. Oczywiście chodzi o blockchain i kryptowaluty. Wyprzedź innych i naucz się innowacyjnej technologii na pierwszym w Polsce szkoleniu w pełni poświęconym tej tematyce.

Czekają na ciebie 3 miesiące (13 tygodni) nauki pod okiem ekspertów, którzy zajmują się nie tylko teorią, ale również praktyką. Na co dzień tworzą własny blockchain, pracują w projektach zagranicznych firm (np. Brave) oraz współpracują z twórcami Ethereum i Ethereum 2.0! Skorzystaj z ich doświadczenia, a w kwartał zdobędziesz wiedzę, dzięki której rozpoczniesz samodzielną karierę w branży.

Dla kogo jest to szkolenie?

Dla każdego, kto zna podstawy IT i marzy o pracy programisty blockchain. Również dla tych, którzy z różnych powodów muszą lub chcą się przebranżowić, a informatyka jest im bliska. Niezależnie od motywacji, właśnie masz okazję, aby raz na zawsze odmienić swoje życie — zarówno pod względem kariery, jak i rozwoju czy finansów.

Specjalizacja dotycząca blockchain i kryptowalut posiada nieskrępowany potencjał, który branża dopiero odkrywa. Zdobądź go i zapewnij sobie przyszłość, zanim zrobią to inni.

Podczas szkolenia poruszymy następujące tematy:

  • blockchain Ethereum,
  • smart contracty,
  • tokeny i coiny,
  • DApps (nie tylko DaFi),
  • narzędzia do pracy z blockchain Ethereum,
  • GoLang backend,
  • praktyczne problemy do rozwiązania w ramach zdobytej wiedzy!

Jest jeszcze jedna dobra wiadomość! Jako że szkolenie powstało w ramach działalności fundacji Silesiatech Foundation, kursanci zapłacą tylko ułamek rzeczywistej ceny. Resztę kosztów pokrywa fundacja.

Zdobyliśmy twoją uwagę? W takim razie nie czekaj dłużej! Skontaktuj się z nami, poznaj szczegóły i zapisz się na kurs:

(+48) 576 252 934 (pon - pt, godz. 9:00 - 17:00)
[email protected]

Więcej informacji o fundacji i szkoleniu znajdziesz na stronie:

https://silesiatech.foundation/realizacje

2
SilesiaTech napisał(a):

Czekają na ciebie 3 miesiące (13 tygodni) nauki pod okiem ekspertów, którzy (...) kolaborują w projektach zagranicznych firm (np. Brave) oraz współpracują z twórcami Ethereum i Ethereum 2.0!** Skorzystaj z ich doświadczenia, a w kwartał zdobędziesz wiedzę, dzięki której rozpoczniesz samodzielną karierę w branży.

Mój drogi. Jeżeli tymi waszymi ekspertami są kolaboranci zagranicznych mocodawców, to raczej nie brzmi zachęcająco. Z resztą w ogólności nie brzmi to zachęcająco :)p

0
Freja Draco napisał(a):
SilesiaTech napisał(a):

Czekają na ciebie 3 miesiące (13 tygodni) nauki pod okiem ekspertów, którzy (...) kolaborują w projektach zagranicznych firm (np. Brave) oraz współpracują z twórcami Ethereum i Ethereum 2.0!** Skorzystaj z ich doświadczenia, a w kwartał zdobędziesz wiedzę, dzięki której rozpoczniesz samodzielną karierę w branży.

Mój drogi. Jeżeli tymi waszymi ekspertami są kolaboranci zagranicznych mocodawców, to raczej nie brzmi zachęcająco. Z resztą w ogólności nie brzmi to zachęcająco :)p

Cyt (skrót mój) "masz okazję, aby raz na zawsze odmienić swoje życie [—] jak i rozwoju czy finansów."
jakiś network "sprzedaj następnym frajerom" ?

0

@Freja Draco: Dzięki za zwrócenie uwagi, niefortunne użycie słowa, którego widocznie na tym forum nie mogę poprawić ;/ Zachęcająco czy nie, oferujemy specjalistyczną wiedzę nt. blockchaina każdemu zainteresowanemu. Bronimy się doświadczeniem :)

@AnyKtokolwiek: Nic z tych rzeczy. To bootcamp dla ludzi, którzy interesują się blockchainem i chcą się w tej specjalizacji rozwijać.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1