Autoclicker wciśnięciu lewego przycisku myszy

0

Witam, chciałbym napisać MEEEGA prosty program do automatycznego klikania z daną częstotliwością, tylko problem jest taki że nie wiem jak to zrobić.
Mógłby ktoś napisać program który po wciśnięciu lewego przycisku myszy będzie klikał 10 klików na sekundę do momentu aż nie puszę klawisza?

0

Proponuję administracji założyć nowy dział : Autoklikery

Miałby większy ruch, niż 10 proponowanych języków łącznie

0
Paweł Dłubała napisał(a):

Witam, chciałbym napisać MEEEGA prosty program do automatycznego klikania z daną częstotliwością, tylko problem jest taki że nie wiem jak to zrobić.

Mógłby ktoś napisać program który po wciśnięciu lewego przycisku myszy będzie klikał 10 klików na sekundę do momentu aż nie puszę klawisza?

Python wydaje się językiem dośc dalekim od takich celów

0

@AnyKtokolwiek: mam taki program:
import time
import threading
from pynput.mouse import Button, Controller
from pynput.keyboard import Listener, KeyCode

` delay = 0.1
button = Button.left
start_stop_key = KeyCode(char='t')
exit_key = KeyCode(char='f9')

class ClickMouse(threading.Thread):
def init(self, delay, button):
super(ClickMouse, self).init()
self.delay = delay
self.button = button
self.running = False
self.program_running = True

 def start_clicking(self):
     self.running = True

 def stop_clicking(self):
     self.running = False

 def exit(self):
     self.stop_clicking()
     self.program_running = False

 def run(self):
     while self.program_running:
         while self.running:
             mouse.click(self.button)
             time.sleep(self.delay)
         time.sleep(0.1)

mouse = Controller()
click_thread = ClickMouse(delay, button)
click_thread.start()

def on_press(key):
if key == start_stop_key:
if click_thread.running:
click_thread.stop_clicking()
else:
click_thread.start_clicking()
elif key == exit_key:
click_thread.exit()
listener.stop()

with Listener(on_press=on_press) as listener:
listener.join()* `

tylko dziala on po wciśnięciu przycisku T a nie podczas trzymania

0
Paweł Dłubała napisał(a):

tylko dziala on po wciśnięciu przycisku T a nie podczas trzymania

No to w tej libce do klawiatury (której ja nie znam wcale) musisz poszukać czegoś do twoich wymagań. Zmiana stanu klawisza.

0

Weź sobie AutoIT i nie kombinuj :) Zaprogramujesz tam wszystko, a pominiesz dużą ilość problemów jakie wynikają z pisania takich rzeczy.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1