MessageBox w php?

0

Witam, mam pytanko jak wyświetlić MessageBox okienko, w php? ;P

0

imho php to serverside i nie mozna tego zrobic - mozesz to zrobic w JScript.

0

MessageBoxjest chyba w Delphi ;) a tu o okienkach w JS:
http://www.webinside.pl/js/kursy/6/?p=13

0

Tak , dokladnie to tylko w JS

<script> alert('wiadomosc !') </script>
0

mozna ale nie sadze oby o to chodzilo
dawniej

<?php

dl("php_w32api.dll");

w32api_register_function("User32.dll", "MessageBoxA", "long");
MessageBoxA(NULL,  "Message box",  "Uptime Information",   0);
?> 

obecnie modul FFI z pakietu PECL

http://pecl.php.net/package/ffi

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0