[PHP][Apache] Timeout pobierania danych z innej strony

0

Witam
napisałem skrypt który pobiera wielokronie jakieś dane z innej strony, zn. czyta jakas strone np z wynikami na stronie bukmacherskiej po czym przechodzi do nastepnej podstrony tego serwisu i pobiera znow dane z tego samego miejsca, nie bede wklejal kodu bo troche go duzo i chyba nie ma potrzeby bo problem mam nie z kodem a raczej z konfiguracja serwera. otóż pobiera te dane bardzo wolno zn wykonuje pobiór danych ze strony równo co 30 sek za każdym razem. jak mam 10 stron z wynikami do pobrania to czekam az skrypt sie wykona 10 x 30 sekund a stron mam z 500 :). Przejrzałem dokładnie całe php.ini i httpd.conf podszukałem się pare rzeczy w httpd.conf jak np.

#
# Timeout: The number of seconds before receives and sends time out.
#
Timeout 300

#
# KeepAliveTimeout: Number of seconds to wait for the next request from the
# same client on the same connection.
#
KeepAliveTimeout 15

timeout zmniejszylem do 100, KeepAlive do 5 ale nic to nie pomogło w php.ini jedyne na co zwrocilem uwage to socket_timeout ustawiony na 60 wiec nie tego szukałem, tak więc nie mam pojęcia dlaczego mino zmiany konfiguracji nic sie nie zmienilo caly czas 30 sekund przerwy miedzy polaczeniami. skrypt nie jest na tyle skomplikowany zeby co petle rowno 30 sek trzeba bylo czekac az sie wykona czy po prostu odczyt danych z innej strony za pomoca funkcji eregi zawsze tyle trwa?
z gory dziękuje za pomoc

0

Timeout i KeepAliveTimeout w httpd.conf dotyczą twojego serwera i połączenia klientów HTTP z twoim serwerem. Nie mają wpływu na łączenie z innymi serwerami.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1