[php/apache] Problem z wejsciem na localhost.

Odpowiedz Nowy wątek
2007-01-16 00:15

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Witam.
Zainstalowalem serwer apache 2.0.59. Instalacja przebiegla bez problemow. Potem chcialem wejsc na localhosta, zeby sprawdzic czy wszystko jest ok. I tu niestety zonk. Musze bowiem wpisac uzytkownika i haslo. Tylko skad to <ort>wziasc</ort>. Nigdzie nic nie wypelnialem. Uzytkownik to bedzie pewnie root, ale to haslo ?? Wpisywalem wszystko co mi przyszlo do glowy i nic... Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam.

Pozostało 580 znaków

2007-01-16 00:26

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

jeśli wpisałeś błędne hasło więcej niż 3 razy to niestety ale konto zostało zablokowane i jedyne co może pomóc to reinstalka systemu ...

hehe, głupie żarty się na śpiącego trzymają

no chyba dziwne, ale czy na pewno to pochodzi od apache ? (zobacz nagłówki które dostajesz pobierając stronę), może wgrałeś np do głównego folderu od razu phpmyadmin albo masz jakiś plik .htaccess z hasłem

powiedziałbyś co zrobiłeś i co robisz jak to dostajesz


Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego<span style="color: white">

Pozostało 580 znaków

2007-01-16 00:45

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

zainstalowalem apache'a, przy instalacji podalem network domain oraz w server name: localhost, jako mail podalem [email protected] Dostalem na koncu komunikat, ze wszystko ok. Wszedlem do przegladarki i ciagle chce uzytkownika i haslo, bez tego nie wchodzi. szukalem w htaccess, ale nic ciekawego tam nie wyczytalem.

Pozostało 580 znaków

2007-01-16 13:49

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Moze tutaj cos znajdziesz
http://www.gajdaw.pl/php/inst[...]hp-mysql-windows-xp.html#P2-2

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0