oceńcie moj skromny programik...

0

Oceńcie mój skromny programik
OTO LINK
http://g6b.w.interia.pl/Diz&nfo Reader.ace

skala od 0 do 10.
Bądzcie obiektywni.

Pytania i sugestie:
[email protected]

0

Skoror ma byc obiektywnie to prosze bardzo ;)
Daje tak ze 4/10 :P
Powody:

  1. Czemu te okienko daje sie przesuwac tylko jak sie chwyci za panel z buttonami?
  2. W ? jasno zielona czcionka na bialym tle [no chyba ze ktos ma zmieniony w systemie kolor clWindow] - no horror nic nie widac, tym bardziej nie powinno to miec nawet przezroczystego tla.
  3. Co to za hamskie odstepy miedzy wierszami??
  4. Nie wszystkie znaki sa wlasciwie wyswietlane.
  5. Jak chcesz zobaczyc jak ma wygladac taki plik poprawnie to otworz go przez F3 w WinCmd i nacisnij potem S [czyli znaki ASCII z Dos'a].
  6. Hinty, czerwone tlo i czarne literki tez horror trzeba sie dobrze przyjrzec zeby zobaczyc co tam jest.

No i to by bylo tyle :)

PS Skad idea na taki programik?? Przeciez lepiej jest wcisnac F3 w WinCmd......--sys:&gt logout....

0

w skali od 0 do 10 daje mu 3 :)
a dlaczego tylko 3? - Sheitar juz to napisal :)

--
-=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Kurde no chlopaki .. przez was stracilem ochote do sciagniecia tego pliku ;)--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

ja też napisałem podobny programik... ale jest troszkę lepszy :DD

0

Napisałem program w dodatku wersje beta
ciagu 5min...wiec co chcielibyscie zobaczyc

0

Gucio napisał:
Napisałem program w dodatku wersje beta
&gtciagu 5min...wiec co chcielibyscie zobaczyc

Skoro to jest beta napisana w 5 minut, to po co prosisz o oceny, napierw trzeba było dopracować programik.

A co do oceny to zgadzam sie z LKS.

0

Słuchaj lamer
po to daje sie wersje beta aby testerzy wywęszyli dziury
.potem autor może je poprawic.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0