Problem z eclipse

0

Hej

Mam problem z obsługa Eclipse. Uruchamiam program który napisałem kilka godzin temu. Przed chwilą napisałem coś nowego, klikam uruchom i otwiera mi poprzedni.
Co robię źle?

Mogę uruchomić tylko te które są dodane do popularnych (?), jak to zmienić?

0

o_O Kliknij prawym klawiszem na ten który chcesz uruchomić i daj run...

1

Jak Ci się uruchamia nie ten projekt który chcesz, to nie klikaj w przycisk Run tylko wybierz z menu Run => Run Configurations i wskaż projekt, który chcesz uruchomić.

0
bogdans napisał(a):

Jak Ci się uruchamia nie ten projekt który chcesz, to nie klikaj w przycisk Run tylko wybierz z menu Run => Run Configurations i wskaż projekt, który chcesz uruchomić.

Tak też robię ale kiedy chcę wybrać main class to nie ma tej którą chce uruchomić...

EDIT: Dla zobrazowania problemu:

et.png
bjx6.png

Powinienem mieć do wyboru klasę tutorial a jej nie ma...

To ten kod (zupełnie przypadkowy):

 import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JLabel;

public class tutorial extends JFrame 
{
	static void main (String[] args)
	{
		
	}
	JLabel jl;
	public tutorial()
	{
		setTitle("NOWE OKNO");
		setSize(200, 200);
		setVisible(true);
		setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE);
		
		jl = new JLabel ("wiadomosc");
		add(jl);
	
}}

Edit2: Brakowało "public", idę zabić kozę...(miał nic nie robić ;P)

dodanie obrazków do treści posta - fp

0

A czy ta klasa na pewno zawiera metode Main ?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1