Odtwarzanie MP3 z resources .

2011-10-19 14:57
0

Witam.Szukałem trochę na googlach jak odtwarzać mp3 w C# ( visual C# ) i z tego co zdążyłem się dowiedzieć ( chyba ) to że tylko .wav odtwarza.Teraz pytanie : Czy jest możliwość otwierania plików mp3 ( albo przekonwertuje na .wav )
z resources,ewentualnie proszę o link ponieważ jestem taką ciotą i sam nie znalazłem.Wyczaiłem tylko jak otworzyć z podanej ścieżki a nie z resources .
Pozdrawiam

Pozostało 580 znaków

2011-10-19 15:10
0

Chyba nie wiesz kto to jest "ciota"...
Jest taki komponent (ukryty, musisz go dodać sobie do listy) WindowsMediaPlayer (zakładka COM) i wymyśliłem coś takiego, bo z zasobów zwraca ci strumień, to możesz go zapisać do pliku tymczasowo, wczytać w WMP i odtworzyć, a na koniec wywalić. Trochę dziwne rozwiązanie, ale poszukaj w necie jeszcze jakichś bibliotek, znalazłem stronę: http://social.msdn.microsoft.[...]3-4e14-41d1-afbb-1790420706fe Poszukaj tam.


Co kurła debuguj ten kod i streszczaj się klientowi chce się fixa, a jak nie kurła to odpale visuala i ci pomoge a tego byś nie chciał

Pozostało 580 znaków

2011-10-19 17:40
0

Kurde,wiem ,że dla Ciebie to proste ale dla mnie to za dużo jak na początek ;) myślałem ,że są jakieś klasy/metody ale trudno
Dzieki za odpowiedź

Pozostało 580 znaków

2011-10-19 17:50
0

Masz znalazłem... http://stackoverflow.com/ques[...]o-from-a-stream-using-c-sharp
Wystarczy przerobić z wczytywania z pliku na wczytywanie ze strumienia.


Co kurła debuguj ten kod i streszczaj się klientowi chce się fixa, a jak nie kurła to odpale visuala i ci pomoge a tego byś nie chciał
edytowany 4x, ostatnio: xeo545x39, 2011-10-19 18:00

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0