Jak sprawdzić przy pomocy JS, z którego skryptu został uruchomiony

0

Jak sprawdzić przy pomocy JS, z którego skryptu został uruchomiony?

2

Co to znaczy, co masz na myśli?

0
Patryk27 napisał(a):

Co to znaczy, co masz na myśli?

Mamy sobie skrypt name.js, a w nim jest program JS dla przeglądarki, pytanie: Jak za pomoca tego skryptu uzyskać tą właśnie nazwę name.js za pomocą tego skryptu?

0

devtoolsy, zakładka sources, sourcemaps?

0

Tak najprościej to chyba (new Error).fileName; ale nie jestem pewien czy działa zawsze i wszędzie.

0

A po co Ci tl

0

new Error().stack jakieś tam info może zwrócić, ale to wszystko mocno zależy od wielu czynników. Spróbuj. Jak nie działa to wrzuć tu dokładny opis jak odzworować Twój przypadek i będziemy szukać rozwiązania

0

Ważniejsze pytanie, to po co Ci to potrzebne? Bo może się okazać że obejdzie się bez takiej nazwy?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1