Używał ktoś z was React Form libraray?

0

a dokładniej z tego syfu:
https://www.npmjs.com/package/react-form

I powie mi ktoś mądry, dlaczego w tej bibliotece, ich demo

https://codesandbox.io/s/react-form-demo-q9mgm

po wyświetleniu błędu w jednym polu, i przejściu do innego, błąd się czyści w poprzednim inpucie. Oraz gdzie są przechowywane błędy? Bo ja przeszukłałem całą instancję, i w polu gdzie powinny być błędy, są tylko wartości, jak isTouched. Nie wiem, używałem react final form, żadnych problemów nie miałem a to coś to nie wiem....

0
mateusz1231r4 napisał(a):

I powie mi ktoś mądry, dlaczego w tej bibliotece, ich demo
po wyświetleniu błędu w jednym polu, i przejściu do innego, błąd się czyści w poprzednim inpucie.

isValidating z Fielda. Ew. error tylko jak w trakcie walidacji

Oraz gdzie są przechowywane błędy?

w hooku useField

0

wie ktoś jak zrobić, aby błedy nie czyściły się po przejściu do innego pola? jest jenno pole błąd który jest współdzielone na wszystkie inputy? 0_O

0
mateusz1231r4 napisał(a):

wie ktoś jak zrobić, aby błedy nie czyściły się po przejściu do innego pola?

to że ich nie wyświetlasz nie znaczy, że ich nie ma. Zobacz na warunek

0

no nie ma tych błędów, nie działa to na codesanddbox, a w normalnym formularzu, jak odpaliłem na localhost to działa. Autor jest dobry, napisał że wymaganym polem jest fieldPath, a tak naprawdę, to pole nazywa się field i jest wymagane. Ja się pytam dlaczego jest tak dużo pobrań tego dziadostwa.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1