Używał ktoś DragDrop?

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-12 05:28
0

No właśnie jak się do tego zabrać?? Odbieram jakieś dane, ale nic mi one nie mówią. Mianowicie przeciągam plik na okinko, które ma odbierać przeciągniete dane. Wiem tylko że odbiera i dalej nie wiem jak pobrać chociażby pełną nazwę pliku, nie mówiąc już o FileIno. Może mi ktoś pomóc?? Konkretnie jak przeciągnąć plik na okienko i odebrać ścieżkę lub handela do tego pliku???


A teraz SQL (?)

Pozostało 580 znaków

2006-09-15 14:49
0

Poczytaj o zdarzeniach DragEnter oraz DragDrop na msdn.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0