bootstrapowa zakładki + spring/ nie chcą działać

0

Witam, problem polega na tym że, nie mogę zmieniać zakładek po naciśnięciu. Zmienia mi się tylko adres url. Chcę żeby się zmieniała zawartość a nie cała strona.
Tak jak tutaj https://kursbootstrap.pl/zakladki-nav-tabs/

<div  class ="container">

   <ul class="nav nav-pills " role="tablist" >
     <li class="nav-item nav-link active"><a href="#opcja1" role="tab" class="active"  data-toggle="tab">Komunikacja</a></li>
     <li class="nav-item "><a href="#opcja2" role="tab" class="active"  data-toggle="tab">Majątek</a></li>
     <li class="nav-item "><a href="#opcja3" role="tab" data-toggle="tab">Inne</a></li>
   </ul>
<div class="tab-content">

<div class="tab-pane active" id="opcja1">kod kod  </div>
<div class="tab-pane active" id="opcja2">kod kod  </div>
<div class="tab-pane active" id="opcja3">kod kod  </div>

</div>
</div>

Czy ja muszę robić @RequestMapping czy jest jakaś inna adnotacja do takich rzeczy?

0
dark1234 napisał(a):

Czy ja muszę robić @RequestMapping czy jest jakaś inna adnotacja do takich rzeczy?

Czy wiesz do czego służy adnotacja @RequestMapping?

0
kixe52 napisał(a):
dark1234 napisał(a):

Czy ja muszę robić @RequestMapping czy jest jakaś inna adnotacja do takich rzeczy?

Czy wiesz do czego służy adnotacja @RequestMapping?

Do mapowania adresu albo metody.
To ma być podpowiedź?

1

To jest sugestia że nie masz pojęcia co robisz. Żeby osiągnąć taki efekt musisz mieć jakiś JS po stronie klienta, który przy zmianie zakładki pobierze z backendu dane i je wyświetli.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1