Cześć mam problem ze zmapowaniem obiektu w Javie.

Komunikacja wygląda tak:

PHP -> soap/wsdl -> JAVA

Po stronie php jest SOAP serwer który generuje xml'a WSDL

Korzystam z
com.ibm.wsdl.;
javax.wsdl.
;

            WSDLFactory factory = WSDLFactory.newInstance();
            WSDLReader reader = factory.newWSDLReader();
            reader.setFeature("javax.wsdl.verbose", true);
            reader.setFeature("javax.wsdl.importDocuments", true);
            Definition def = reader.readWSDL(null, mySoapURL);

            String tns = mySoapTNS;
            Service service = def.getService(new QName(tns, "myService"));

            Port port = service.getPort("myPort");

            //Message msg = new MessageImpl();
            //Input input = new InputImpl();
            //input.setName("test");
            //input.setMessage(msg);

            //Binding binding = port.getBinding();
            //BindingOperation bo = binding.getBindingOperation("myMethod", "inputName", "outputName");
            //bo.getOperation().setInput(input);
            //Output output = bo.getOperation().getOutput();

Próbowałem tak:

            Binding binding = port.getBinding();
            BindingOperation bop = binding.getBindingOperation("suma", null,null); //zamiast null -> inputName i outputName

i:

          WSDLHelper wsdlh = new WSDLHelper();
          BindingOperation bop = wsdlh.getBindingOperation(binding, "suma");
           System.out.println(bop);

Zwraca:

Retrieving document at 'http://mysite.com/soap?wsdl'.
BindingOperation: name=suma
BindingInput: name=null
SOAPBody ({http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/}body):
required=null
use=encoded
encodingStyles=[http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/]
namespaceURI=http://mysite.com/soap
BindingOutput: name=null
SOAPBody ({http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/}body):
required=null
use=encoded
encodingStyles=[http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/]
namespaceURI=http://mysite.com/soap
SOAPOperation ({http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/}operation):
required=null
soapActionURI=http://mysite.com/soap#suma
BUILD SUCCESSFUL (total time: 1 second)

Problem mam z wywołaniem metody "SUMA" i przekazaniem 2 parametrów.

Jeżeli ktoś miałby jakieś wskazówki z góry wielkie dzieki!