problem z klawiaturą

Odpowiedz Nowy wątek
2003-02-28 15:21

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 5 miesięcy temu

0

odpalam dzisiaj kompa a tu sie hasła przy logowaniu nie do wpisać(winXP), wchodze na profil mojego brata a tu klawiatura nie działa, czasem wpisze tylko pare liter bez przyciskania. wie ktos o co tu chodzi??? (post pisze przy pomocy klawiatury ekranowej. najgorsze jest to ze sie nie moge zalogowac w windowsie...


My name is Bond, James Bond
My name is Bond, Wielb

Pozostało 580 znaków

2003-02-28 15:27

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 1 miesiąc temu

Lokalizacja: UE

0

format c : moze ktos ci go czyms zainfekowal lub system padl.Możesz tez sprobowac przywrocic system
Mi w XP padlo otoczenie sieciowe..


Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2003-02-28 15:44

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Proponuję sprawdzić ,czy jakiś śmieć nie wpadł pomiędzy klawisze. Może któryś jest stale wciśnięty?


Pzdr.
W.

Pozostało 580 znaków

2003-02-28 15:46

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

Lokalizacja: Kielce

0

Sprawdź kabel :-) zazwyczaj coś się wali na kablu (spięcia, przegięcia) no i oczywiście czy ktoś coś nie wylał na klawiszoture (rozkręcenie, wyczyszczenie, przedmuchanie [bez skojarzeń!!] pomaga)


HAKGER - 50% Complete

Pozostało 580 znaków

2003-02-28 16:04

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

Wrzuć dyskietkę startową i zobacz, czy pod DOSem jest identycznie, jak nie - to dobrze, jak tak - to źle. Jeśli będzie źle to masz dwa wyjścia: albo wymienisz klawcię/kabel do niej, lub jeśli kabel jest zdechły to możesz zainwestować w roboty rzemieślnicze za pomocą lutownicy, cyny, kalafonii, noża i kleju... [hurra]

Pozostało 580 znaków

2003-02-28 19:46

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

Eeeee, tam roboty :). Idziesz do kumpla, pytasz sie o klawiaturę na parę chwil. Sprawdzasz czy na jego jest to samo. Jeśli tak, uruchom dosa (jak wspomniał ktoś wyżej). Jeśli tam nie działa to niestety ale chyba port klawiatury poszedł [cya] :(. Jeśli działa to reinstal, lub przywrócenie systemu.

Ps. Myśle, że sprawdziłeś czy klawaitura jest dobrze podłączona :)


pozdrawiam, Sebek

Pozostało 580 znaków

2003-03-01 16:48

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 16 lat temu

0

Ja proponuję sprawdzić wtyczkę może
bolec wyleciał... [cygaro]


Pozostało 580 znaków

_Goblin_
2003-03-09 19:58
_Goblin_
0

Podłącz tą klawe do innego kompa u jakiegoś kumpla jeżeli u niego będzię działała to przeinstaluj system. Jeżeli nie to kup nowa w tej chwili możesz nową dostac za 30-40 zł. [cya] [cya]

Pozostało 580 znaków

2003-03-10 17:42

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

...klawiatury są po 20 zł, a zanim coś wymienisz, to zobacz, co da się z tym zrobić - około 40% napraw można zrobić samemu małym kosztem, więc po co dawać komuś zarobić ????
P.S. Jak ci się dolary/euro/złotówki sypią z kieszeni to się to ciebie nie tyczy...

Pozostało 580 znaków

2003-03-10 18:52

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 5 miesięcy temu

0

Taki kasiasty to ja nie jestem, ale na razie wyciągnąłem z szafy starą klawiaturę coprawna brakuje dwóch przycisków, ale lepsze to niż nic


My name is Bond, James Bond
My name is Bond, Wielb

Pozostało 580 znaków

2003-03-10 20:04

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 16 lat temu

0

Ja proponuję sprawdzić wtyczkę może
bolec wyleciał... [cygaro]


!!! Spróbuj poruszać bolcami od klawiatury jeżeli są wszystkie!!![alien]



szko

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0