troche Javy!!!!!

0

:[[ jak korzystając z polecenia napisanego niżej sprawić aby otworzona strona była zminimalizowana?? {wstyd} {browar}
window.open('http:/......')

--
Waldi Koronowo
[email protected]

0

Waldi napisał:
:[[ jak korzystając z polecenia napisanego niżej sprawić aby otworzona strona była zminimalizowana?? {wstyd} {browar}
&gt window.open('http:/......')
&gt
gdzie tu JAVA :-) ???????

wojta$--Lets make linux better :-)

0

wojta$ napisał:
Waldi napisał:
&gt :[[ jak korzystając z polecenia napisanego niżej sprawić aby otworzona strona była zminimalizowana?? {wstyd} {browar}
&gt&gt window.open('http:/......')
&gt&gt
&gtgdzie tu JAVA :-) ???????
&gt
&gtwojta$
&gt
&gt--
&gtLets make linux better :-)

&ltSCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="JavaScript"&gt
&lt!--
window.open('http:...........');
//--&gt
&lt/SCRIPT&gt
a jednak jak by nie patrzeć jest to pewien skrypt javy-- Waldi Koronowo
[email protected]

0

Waldi napisał:
wojta$ napisał:
&gtWaldi napisał:
&gt&gt :[[ jak korzystając z polecenia napisanego niżej sprawić aby otworzona strona była zminimalizowana?? {wstyd} {browar}
&gt&gt&gt window.open('http:/......')
&gt&gt&gt
&gt&gtgdzie tu JAVA :-) ???????
&gt&gt
&gt&gtwojta$
&gt&gt
&gt&gt--
&gt&gtLets make linux better :-)
&gt
&gt&ltSCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="JavaScript"&gt
&gt&lt!--
&gtwindow.open('http:...........');
&gt//--&gt
&gt&lt/SCRIPT&gt
&gta jednak jak by nie patrzeć jest to pewien skrypt javy
&gt

wybacz ale to nie jest zaden skrypt JAV'y Java Script nie ma NIC wspolnego z JAVA wiec nie badz taki pewny :-)

pozdrawiam
wojta$--Lets make linux better :-)

0

wojta$ napisał:

&gtwybacz ale to nie jest zaden skrypt JAV'y Java Script nie ma NIC wspolnego z JAVA wiec nie badz taki pewny :-)
&gt
&gtpozdrawiam
&gtwojta$
&gt
&gt--
&gtLets make linux better :-)

OK skoro jesteś taki mądry to zapewne wiesz jak zrobić aby to okno otworzyło się zminimalizowane :D

--
Waldi Koronowo
[email protected]

0

Waldi napisał:
wojta$ napisał:
&gt
&gt&gtwybacz ale to nie jest zaden skrypt JAV'y Java Script nie ma NIC wspolnego z JAVA wiec nie badz taki pewny :-)
&gt&gt
&gt&gtpozdrawiam
&gt&gtwojta$
&gt&gt
&gt&gt--
&gt&gtLets make linux better :-)
&gt
&gtOK skoro jesteś taki mądry to zapewne wiesz jak zrobić aby to okno otworzyło się zminimalizowane :D
&gt
wiem jak uzywac RMI , JNI , JDBC wiec jak pewnie wiesz co znacza te skroty ... to wiesz ze nie zajmuje sie minimalizowaniem okienek ... bo to po prostu [CIACH!] :-(
bez urazy oczywiscie

pozdrawiam
wojta$--Lets make linux better :-)

0

Skoro to są pierdoły dla ciebie to napisz mi ja to zrobić bo ja nie wiem :[[ -- Waldi Koronowo
[email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1