[Delphi 2005]Skąd pobrać?

Odpowiedz Nowy wątek
2007-07-12 14:37

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Witam!
Czy może ktoś z was się orientuje skąd mogę zassać Delphi 2005(personal) i czy W OGÓLE mogę?
Jeżeli nie, prosiłbym o linka gdzie można kupić i za ile.
Z góry thx

Pozostało 580 znaków

2007-07-12 14:44

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

Z tego co wiem Delphi 2005 Personal nie można pobrać z Internetu, ale można kupić razem z gazetą. Było w Chipie i PCWK, ale pewno też innych. Rozejrzyj się.


Pozostało 580 znaków

jakis_tam_user
2007-07-12 15:07
jakis_tam_user
2007-07-12 16:57

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 12 lat temu

0

Rok temu zakupiłem z przesyłką za 19zł na przelew w Komputer Swiat Expert. Delphi te pozwala osobie fizycznej sprzedawać własne aplikacje.


Pozostało 580 znaków

2007-07-12 17:55

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 2 miesiące temu

Lokalizacja: Chorzów

0

Ale w expercie już tego nie ma :( nakład wyczerpany . ale coś jest na http://www.codegear.com/downloads/free/delphi


:)

Pozostało 580 znaków

2007-07-12 22:19

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Dzięki
Jak uzbieram kasę(albo od rodziców wyłudzę :P) to chyba się zdecyduję na tego experta plus.

Pozostało 580 znaków

2007-07-12 22:22
Moderator

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

Lokalizacja: Londyn

0

pierw jeszcze musisz znaleźć miejsce, z którego kupisz tego "experta"

swoją drogą, po co Ci Delphi 2005, jak możesz pobrać darmowe Turbo Delphi Explorer? (takie Delphi 2006 z pakietu BDS)


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

2007-07-12 22:51

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 dni temu

Lokalizacja: Rzeszów

0
Dsoft napisał(a)

Dzięki
Jak uzbieram kasę(albo od rodziców wyłudzę :P) to chyba się zdecyduję na tego experta plus.

Naklad wyczerpany :-)

Pozostało 580 znaków

2007-07-13 09:52

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 2 miesiące temu

Lokalizacja: Chorzów

0

Coldpeer: Turbo Delphi Explorer ma ograniczenia, np brak instalowania komonentów itp.


:)

Pozostało 580 znaków

2007-07-13 12:34
Moderator

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

Lokalizacja: Londyn

0
bordeux napisał(a)

np brak instalowania komonentów itp.

...które można 1) łatwo obejść i zrobić by było ok (z tego co pamiętam) 2) tworzyć dynamicznie

a i napisałeś "np.", jakie jeszcze ograniczenia?


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

2007-07-15 02:30

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 1 miesiąc temu

0

Posiadam jedno zbędne delphi2005 personal razem z czasopismem. Mogę sprzedać jeśli kogoś interesuje. Zakładam, że mogę to zrobić legalnie. Jeśli nie -proszę o posty w tej sprawie.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0