Delphi 2005 Personal (skąd pobrać ?)

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-28 19:39
0

Witam. Czy zna ktos jakies miejsce z ktorego mozna pobrac Delphi 2005 Personal?
W eMule sa tylko niemieckie wersje. Grzebalem w google ale jakos nic nie znalazlem. :-(
Moze ktos chcialby udostepnic przez FTP to z gazety ? :-)


Pozostało 580 znaków

2006-09-28 19:56
0

Hmm wiem, że moja odpowiedź może nie zadowolić.
Delphi 2005 Personal była zamieszczona w pierwszym numerze Komputer Świat Expert Extra z roku 2005

Pozostało 580 znaków

2006-09-28 19:56
0

Legalnie to tu : http://www.borland.com/products/downloads/download_delphi.html
nielegalnie to oficjalnie niewiem :)

Pozostało 580 znaków

2006-09-28 19:58
0

Piotrekdp: tam są tylko klucze, nie ma tam Delphi 2005.


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

2006-09-28 19:58
0

Piotrekdp: Tam nie ma do pobrania D2005 PE. Jest tylko klucz. W ogóle do pobrania nie ma, bo było rozprowadzane tylko z gazetami.

Ogólnie - lepiej ściągnać Turbo Delphi (2005 to porażka!), ale jeżeli chcesz mogę poszukać i wystawić na FTP.

PS. Wyprzedzili mnie :'(

Pozostało 580 znaków

2006-09-28 20:29
0
Ktos napisał(a)

Ogólnie - lepiej ściągnać Turbo Delphi (2005 to porażka!)

hmmm... wierze Ci ale Delphi 2005 Personal, jak slyszalem, jest jedynym pascalowo-komponentowym produktem, ktory daje mozliwosc sprzedania skompilowanego w nim kodu i bardzo chcialem go posiadac, akurat wszystkie inne (nielegalne) wersje mozna bezproblemu sciagnac.


Pozostało 580 znaków

2006-09-28 20:41
0

TD też pozwala na legalną odsprzedaż aplikacji.
A Delphi 2005 tylko w przypadku gdy posiadasz gazetę z jaką go zakupiłeś. Wersje Personal Download nie posiadają licencji na sprzedaż pozwalającej.

Pozostało 580 znaków

2006-09-28 21:52
0
Ktos napisał(a)

TD też pozwala na legalną odsprzedaż aplikacji.
A Delphi 2005 tylko w przypadku gdy posiadasz gazetę z jaką go zakupiłeś. Wersje Personal Download nie posiadają licencji na sprzedaż pozwalającej.

no dobra, to sciagam Turbo Delphi Explorer, dzieki za info...
(mam nadzieje ze jak sie tworzy komponent w locie to da sie oprogramowac zdarzenia)


Pozostało 580 znaków

2006-09-28 23:33
0

Da się, bo już takie rzeczy z Ktosiem robiliśmy ;).

Przykład: PilotMP3 i ShellTreeView, czy jak to się tam zwie na głównej formatce - tworzone dynamicznie w Turbo Delphi i działa ze zdarzeniami jak należy :)


Grunt to uziemienie...

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0