Wysyłanie smsów

0

Cześć. Jak wysłać smsy z Delphi?
To ma być coś jak mailing, czyli mam wysyłać krótkie smsy do wielu osób "na raz"

0

ale co? czekasz az ktos Ci napisze gotowy kod?

do ery mozna przez API omnixa, do idei -> rozpracuj bramke sms (ostatnio byl tu watek o tym)
plus - nie wiem

0
lofix napisał(a)

ale co? czekasz az ktos Ci napisze gotowy kod?

do ery mozna przez API omnixa, do idei -> rozpracuj bramke sms (ostatnio byl tu watek o tym)
plus - nie wiem

Chodzi o to, żeby nie przez bramkę, bo mają one ograniczenia.
I załóżmy, że będę wysyłał do 100 numerów w idei, no to po iluś tam smsach się zapcha i koniec.

0

łooooo..... to pozostaje ci skontaktowanie sie z operatorami... za "niewielką" cenę oni udostepnią ci takie możliwości.......


a tak poza tym..... - "bez jaj!" :P

:):):)

0

No wHeyah sms kosztuje 0 zł (według reklamy) no to napisz program który obsłuży ci komórke ;-P
No i będzie działać bez limitów chyba że operator sie wQrzy i wywali z sieci .(no chyba że jest limit)

0

Skorzystaj z Indy, poszukaj w faq tego serwisu, jest tu coś o wysyłaniu postów

0

Polecam .libsmseX 1.6.0:
http://area51.akatsuki.eu/type/programy/

0
napi napisał(a)

Polecam .libsmseX 1.6.0:
http://area51.akatsuki.eu/type/programy/

Bardzo fajna ta biblioteka :] zwłaszcza że ma trojana lub innego syfa :]
@Misiekd: mój av tak mi doradza...

0
-=JaCkObS=- napisał(a)

Bardzo fajna ta biblioteka :] zwłaszcza że ma trojana lub innego syfa :]
a wnioskujesz to po ...........................................................................

0

Wiem, że żeby wysłać smsa do plusa, musisz wysłać e-mail (do tego może posłużyć INDY) na adres: [email protected] gdzie xxx to numer komórki.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1