Pytanko odnosnie F1Book1

Odpowiedz Nowy wątek
2004-01-09 18:04

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Siema.

Znalazlem cos takiego jak F1Book.
Czy da sie oprogramowac button aby zapisywal zawartosc np.Edit.Text do odpowiednio wybranej komorki F1Book?

Probowalem zrobic tak jak w StringGrid ale nie dziala.

Ktos wie jak to zrobic?


Novitius

"If You come with nothing, You leave with nothing..."

Pozostało 580 znaków

2004-01-12 14:58

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

i jak znalzałeś odpowiedź ??
jak tak to zamieść ją, chętnie sobie skorzystam

Pozostało 580 znaków

2004-01-12 16:46

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Niestety nie znalazlem, skorzystalem ze zwyklego StringGrid'a ale wiem ze istnieje taka mozliwosc z F1Book dlatego jesli znajde, napisze.


Novitius

"If You come with nothing, You leave with nothing..."

Pozostało 580 znaków

Peter522
2008-04-16 16:04
Peter522
0

F1Book1.NumberRC[1,1]:=StrToFloat(Edit1.Text);
lub
F1Book1.EntryRC[1,1]:=Edit1.Text;

Pozostało 580 znaków

2008-04-16 21:21

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

Popatrz na datę.. nekrofilu. ;)


<font color="red">Konto porzucone</span>

Dzięki wszystkim forumowiczom za lata wspólnych dyskusji; miłej zabawy w programowanie!
Sławomir 'Szczawik' Włodkowski

Pozostało 580 znaków

2008-04-16 21:31

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0
Szczawik napisał(a)

Popatrz na datę.. nekrofilu. ;)

[rotfl] A może autor czekał do teraz na tą odpowiedź... albo przesunął magisterkę ;)


<span style="color: blue">"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."
s.p. Marco Pantani
</span>

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0