pytanko

0

Na wstępie mówie że dotyczy one delphi
Jak z FileListBox przenieść zaznaczony plik do ListViev za pomocš myszki

a bym zapomniał - pytanko do ZIOBERA - ponoc piszesz jakis text dotyczšcy Delphix - kiedy on bedzie
dostepny? - jeżeli bedzie dostepny
pozdrawiam

0

Wykorzystaj Drag&Drop. Doskonały przykład jest w Demos\Doc\Filmanex.

Mała uwaga: PISZ TEMATY, KTÓRE MÓWIĄ CZEGO DOTYCZY POST!!!!!!!!!!--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

Prośba o pomoc do Delphi po polsku. Oceniajcie i dodawajcie komentarze
http://codecentral.borland.co[...]al/ccweb.exe/listing?id=18659

Oficjalny kanał IRC serwisu 4programers:
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

0

pow_pow napisał:
&gtNa wstępie mówie że dotyczy one delphi
Zamiast pisać to w poscie było napisać w Temacie np. [delphi] .................

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0