Dwa pytania: parametry i glosnik...

Odpowiedz Nowy wątek
2003-12-13 15:54

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

Witam!

Mam 2 pytania:

  1. Czy można odpalić taskmgr.exe z jakimś parametrem, tak, żeby zabił wyznaczony proces? (nie chodzi mi o zabicie procesu tylko wlasnie o taskmgr...)

  2. Znacie jakas dobra metode, zeby zamienic sobie prosty plik wav, tak zeby mogl byc odtworzony przez glosnik systemowy...
    chodzi mi o dzwiek laczenia sie z TP SA... ?

Dzieki z gory [browar]
Pozdrawia Cimak [cya]

Pozostało 580 znaków

2003-12-13 21:25

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0
  1. Znacie jakas dobra metode, zeby zamienic sobie prosty plik wav, tak zeby mogl byc odtworzony przez glosnik systemowy...
    chodzi mi o dzwiek laczenia sie z TP SA... ?

prosty???
podpinasz bzyczek pod wyjście od głośników :d :d :d

Pozostało 580 znaków

2003-12-13 23:25

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Wiem, że kiedyś był artykuł na temat obsługi tego bzyczka. Poszukaj, może znajdziesz. Powodzenia

Pozostało 580 znaków

2003-12-14 17:35

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0
  1. Znacie jakas dobra metode, zeby zamienic sobie prosty plik wav, tak zeby mogl byc odtworzony przez glosnik systemowy...
    chodzi mi o dzwiek laczenia sie z TP SA... ?

prosty???
podpinasz bzyczek pod wyjście od głośników :d :d :d

Bardzo smieszne... :P
CZLOWIEKU!!! JA CIERPIE !!!!

Pozostało 580 znaków

2003-12-15 14:15

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0
  1. Znacie jakas dobra metode, zeby zamienic sobie prosty plik wav, tak zeby mogl byc odtworzony przez glosnik systemowy...

Zainstaluj sobie 16bitowy sterownik glosniczka wewnetrznego i normalnie odtwarzaj wava.


Szymek

<span style="color: blue">"Nie twierdzę, że kobiety są głupie,
zostały stworzone na podobieństwo mężczyzn...
"</span> - George Eliot<span style="color: green">

Pozostało 580 znaków

2003-12-15 19:05

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

A skąd go wziąć?

Pozostało 580 znaków

2003-12-16 01:12

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0
  1. Znacie jakas dobra metode, zeby zamienic sobie prosty plik wav, tak zeby mogl byc odtworzony przez glosnik systemowy...

Zainstaluj sobie 16bitowy sterownik glosniczka wewnetrznego i normalnie odtwarzaj wava.

-wiem, co to jest sterownik (16 bitowy chyba tez)
-wiem, co to jest wav i glosniczek wewnetrzny....
co dalej [wstyd] ?

Byl bym cholernie wdzieczny za jakis kodzik albo link... [browar]

Pozostało 580 znaków

Inter
2003-12-16 11:15
Inter
0

Hej ;)

Pobierz plik zip - tam będziesz miał program i cały kod jak spod
Delphi uruchomić głośnik systemowy - odtwarzać dżwięki, grać melodyjki itd...

http://etcem.civ.pl/download.php?plik=5

Hej ;)

Pobierz plik zip - tam będziesz miał program i cały kod jak spod
Delphi uruchomić głośnik systemowy - odtwarzać dżwięki, grać melodyjki itd...

http://etcem.civ.pl/download.php?plik=5

nie mam delphi pod reka.. widzialem sam program i melodyjek tam nie widze :-/ .
jak odtwarzac pojedyncze czestotliwosci, to wiem od urodzenia...
przepraszam, jesli sie myle co do programu...

Pozostało 580 znaków

2003-12-21 17:38

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

AAA!!!
a co z tymi parametrami? nikt nie wie ;-( ?

[browar] [cya]

Pozostało 580 znaków

2003-12-27 13:15

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

Lokalizacja: Kielce

0

Po co ci parametry procesu, skoro sam możesz w bardzo łatwy sposób zabić proces. w kodach źródłowych jest mój programik do tego... przejżyj, polecam!!! link podam jak sobie przypomne


HAKGER - 50% Complete

Pozostało 580 znaków

2003-12-31 01:34

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

Po co ci parametry procesu, skoro sam możesz w bardzo łatwy sposób zabić proces. w kodach źródłowych jest mój programik do tego... przejżyj, polecam!!! link podam jak sobie przypomne

wiem jak sie bawic procesami, ale nie oto chodzi...
OD RAZU MOWIE: JA NIE PISZE ZADNEGO WIRUSA ANI TROJANA:
potrafisz zabic w delphi np. svchost.exe (tak, jak blaster)?
bo ja nie.
próbowałem też przes tskill ale wywala "Brak dostępu" :-/
Z tego, co wiem, tylko taskmgr potrafi to zrobic a po za tym:
chce wyświetlić np. "To jest krytyczny proces systemu...".
tylko mi nie mówcie:

MessageDlg('To jest krytyczny...', mtWarning, [mbOK],0);

a jak program zostanie odpalony w usa, a uzytkownik nie zna polskiego... :-/

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0