[php] Dwa pytania

Odpowiedz Nowy wątek
2003-08-25 14:06

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

Pierwsze pytanko:
Mam sobie jakas tam tabelke w jdenym polu chce wstawic formularz , same pola ukryte tylko widoczny submit buttom lub tez zwykly link z .... ale tutaj jest problem natury graficznej, wstawia mi knegel lub tez gifa i robi entera takze jest gif i pod spodem duuuzo miejsca
zamiast:

tu gif

mmam cos takiego:

tu gif

=========

jak to zniwelowac?

i drugie pytanie
jezeli robie linka:

jakis gif
to jak zrobic zeby ten gif nie mial obramowania ?

Pozostało 580 znaków

2003-08-25 15:49

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

Pierwszego w ogóle nie rozumiem! :)
Drugie:
< a href="cos.html" >< img src="jakis.gif" BORDER="0" >< /a >

Tylko sobie spacje pousuwaj bo coś nie tak z tagiem CODE, myślę, że powinien on wyłączać wszelkiego rodzaju MAKECLICAKBLE itp.


pozdrawiam, Sebek

Pozostało 580 znaków

2003-08-25 18:19

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 5 miesięcy temu

0

Pierwsze pytanko

kompletnie cie nie rozumiem ale wydaje mi się
że chyba chodzi o to żeby dać w tagu FORM

style="display:inline"


Pozostało 580 znaków

2003-08-26 00:30

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

Pierwsze pytanko

kompletnie cie nie rozumiem ale wydaje mi się
że chyba chodzi o to żeby dać w tagu FORM

style="display:inline"

bede to sprawdzal ale chodzi mi ze po daniu formularza w tabeli widac rpzycisk submit oraz 2 krotnie jest wydluzona kolumna chociaz przycisk i tak miesci sie w polowie dlatego narysowalem:

gif tak ma byc

a jest:

gif
tutaj jest wolne miejsce

Pozostało 580 znaków

MLS
2003-08-28 16:42
MLS

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 15 lat temu

0

Hm, polecam zawsze stosować do tagów <form> styl: margin: 0;

Pozostało 580 znaków

2003-08-29 01:26

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

A jeszcze mam takie pytanko jest kodzik:

<form name="a"> <input.....> <input.....> img src="jakis.przycisk" onmousemove="this.src=jakis.przycisk2" onclik="a.submit()"> </form>

Teraz jak zorbic za pomoca stylow zeby jeszcze po najechaniu zmienial sie kurosro na łapke (hand) ? wiem ze jest opcja hoover ale akurat w ttym tagu niebardzo to dziala.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0