Dwa pytania odnośnie WebBrowser

Odpowiedz Nowy wątek
2003-05-06 16:43
0
  1. Jak zrobić aby np. w labelu pojawiała mi się ścieżka jakiegoś linku (który wskaże kursorem na otwartej stronie, tak jest w IE, ścieżka pokazuje się w pasku stanu).

  2. Mam FlashGet i chce przeciągnąć jakiś link na nieg. Jak to zrobić. W IE idzie przeciągnąć jakiś link na FlashGet'a.

Pozostało 580 znaków

2003-05-06 16:52
0

Zobacz na art czy program Sebka o TWebBrowserze tam chyba jest coś takiego. Na http://www.torry.net jest dużo porad do TWebBrowsera.


Szymek

<span style="color: blue">"Nie twierdzę, że kobiety są głupie,
zostały stworzone na podobieństwo mężczyzn...
"</span> - George Eliot<span style="color: green">

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0