Zasoby

0

chcialbym wrzucic wszystkie moje pliki jpg do mojego exeka, znalazlem w artykulach pomoc... niestety tresc jest niezgodna z tematem (nie klucic sie :-) ) Ja szukam sposobu JAK WSTAWIC PLIKI DO EXE a nie jak zrobic animmacje... Wiec jesli ktos z was praktykowal cos takiego to prosze o pomoc

0

A ja sie bede kłucił :) Jest opisane jak zrobić jpg w zasobach no ale nieważne ...

Użyj np. programu Restorator i jak juz sobie stworzysz zasób to dajesz zamiast np. loadfromfile dajesz np.:
Image1.Picture.Bitmap.LoadFromResourceName(hinstance,plik.jpg');

0

A gdzie ja go znajde? :-/

0

Z internetu żecz jasna, piszesz tak jak bys nie miał dostepu do wyszkiwarek, napisałe w googlach: "Restorator +download" i prosze:

http://www.bome.com/restorator/restorator25.zip

0

Oczywiscie to byl zart :-D , ten program jest w dziale programy

.......mmmmmmmmm........ no co? ......... nie patrzcie tak na mnie :-)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1