Zasoby

0

Sorry że podpiełem to pod tamtego posta ale całkiem zapomniałem :))
Może ktoś wie jak dodać programowo obrazki lub co kolwiek do zasobów ??:))--Pozdrawiam eSka :-)

0

O zasobach mozesz znalezc na pewnej stronie o adresie
www.4programmers.net
w dziale Delphi... :-) --Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @ll====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--
----====[ GG: 3532533 ]====----

0

ale ja chcĘ stworzyć program w którym będzie można robić zasoby (z myślą o tych co nie mają delphi) ale dzięki za wskazówki :)))&ltbr&gt&ltbr&gt--&ltbr&gtPozdrawiam eSka :-)

0

Jesli chodzi ci o "skomilowanie" razem z programem plikow *.res to moge pomoc :)

0

hm też nie o to mi chodzi ale i tak chętnie skorzystam z twojej pomocy bardzo mnie to ciekawi i w wielu przypadkach by mi się to przydało&ltbr&gt&ltbr&gt--&ltbr&gtPozdrawiam eSka :-)

0

tzn. moge Ci pomoc z C++ Builderem, poniewaz z Delphi nigdy nie mialem styku :)
(tak tak nie mialem, wstydze sie przyznac {wstyd} ) jesli jednak potrzebujesz pomocy w c++ to napisz w czym tkwi twój broblem :-)

0

niestety Delphi :)))) ale dzięki :))--Pozdrawiam eSka :-)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0