Odczyt dysku i cd-rom

0

1.Jak wymusić aby płytka w cd-tromie się kręciła i dioda na cd-romie się świeciła?
2. Jak wyżel tlko że z trwrdym dyskiem

P.S
Pewnie pomyślicie po co mi to?
A po to że podrzebuje do mojego instalatora, aby instalacja była wiarygodan (bo każdy programisat wie, że instalacją porgramu z zasobów trawa 1s);

0

przekopiuj cos pare razy do tempa z CD (njlepiej cos duzego) i bedzie dzialac.. rozwiazuje obydwa problemy

po co udawac instalacje?

0

moze sprobuj kopiowac plik (kod bedzie na niewidocznej formie) a po np 30sec forma sie zamyka.... i bedziesz mial... No chyba ze chcesz jeszcze by twoj program po instalacji zajmowal jakies 600mb to daj tam jakies demo albo inne smieci. Nazwil pliki jako *.dat powsadzaj je do folderow i masz :D

0

player, to co chcesz zrobić to totalna głupota! właśnie to że program zainstaluje się w 1 s świadczy o tym że jest dobrze napisany. A ty chcesz zrobić coś dokładnie odwrotnego... hmm gdzie tu logika ?!

0

Wiesz zawsze mozesz dodac jakas sciezke dzwiekowa do programu w formacie wav (to zalezy jaki to program) np. SoundTrack do filmu Gladiator... mp3 tego zajmuje ponad 10mb biec jak zamienisz go na wav masz 100mb... instalator po prostu bedzie kopiowal ten plik... a jesli chcesz uniknac "rozpoznania sciemy" zamien ten wav na np dat a w programie wpiszesz kodzik ktory zamieni nazwe dat na wav i go otworzy ,,,, przy wyjsciu odwrotna sytuacja [cygaro]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1