Jak przechwycic muzyke

0

Witam !!

Mam pytanie czy moze ktos wie jak zrodic zeby naprzykald w winampie leci muza a moj program pokazuje wizualizacje. (Takie słupki jak bylo to na przykaldzie w gotowcach z odtwarzaczem MP3) Mam nadzieje ze wiecie o co loto :)

0

O ile pamiętam to na stronie winampa jest opis jak tworzyć pluginy.

0

Ale mi nie chodzi o plugina ale o to ze puszczamy muze nie koniecznie w Winampie albo Media playerze. A mój progs przechwytuje (slyszy) muze i pokazuje na słupkach.

0

Widziałem to chyba gdzieś na www.torry.net w tipsach - poszukaj !!!!

0

szukalem ale nic nie znalazlem bo nie znam za bardzo anglika jak moglbys mi podac jak sie to nazywa albo podeslac na meila?

0

Szukaj czegoś w rodzaju 'spectrum analyzer'.

0

dzieki !!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0