Przechwycić port

0

Witam

Czy można z poziomu delphi, jeżeli to możliwe przejąć i wysłać dane do portu (nie sprzętowego, ale takiego, z jakiego korzysta chociażby gg czy jakieś trojany - nie wiem jak to się fachowo nazywa)

0

Po prostu sockety

0

Po prostu sockety

Nie dla wszystkich jest to takie oczywiste. Możesz coś więcej o tym napisać, albo powiedzieć gdzie coś o tym znajdę??

0

WinPCap

0

hmmmmm.....

Widzę, że zaczynamy konkurs na jak najkrótszą odpowiedź.

P.s.
Odpowie mi ktoś czy nie?

0

A co, tak trudno znależć jakieś informaje o socket'ach ? [diabel]

0

kolego anonimie nikt ci nie odpowie na tak banalne pytanie, które było już nie raz na forum. Poza tym nienawidze anonimowanych osób

Przynajmniej byś sobie nick wpisał :|

0

Jak o portach tyle jest informacji to nie możecie dać linku zamiast mi mowic że są bo tyle to ja wiem i bez waszej szlachetnej pomocy.

0

Człowieku otrząśnij się !!!!!!. To tak, jakby ktoś pytał Ciebie np. o rejestr windowsa czy o Button. Włączenie helpa, kliknięcie zakładki index, wybranie pozycji sockets - zajeło mi to jakieś 2s, i już przedemną dobry wstęp do socketów: "Working with sockets" !!!!!! :-[ :-[ :-[

0

Najprosciej to chyba właczyć program w palecie Windowsa HiperTerminal. W dziale komunikacja czy łaczność.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0