Zawartosc katalogu

0

Jak pobrać zawartosc katalogow cookies i internet temporary i wyswietlić to w RichEdit?(ale tak aby kazdy plik zapisywany był w nowej lini)

0

Witam!
Chodzi ci o zapisanie nazw plików, czy zawartości???

0

Witam!
Chodzi ci o zapisanie nazw plików, czy zawartości???

same nazwy

0

Użyj TSearchRec. Dam Ci kod przykładziku:

var
S:TSearchRec;
Znajdz:integer;
begin
Znajdz:=FindFirst('C:\Windows\Cookies.',FaAnyFile,S);
while Znajdz=0 do
begin
Richedit1.Lines.Append(S.Name);
Znajdz:=FindNext(S);
end;

I to samo z Temporary internet files ... ;-)

0

Musialbys analizowac pliki dat znajdujące sie w Hiostrii i TIF.

0

Dzięki kain_z [browar] ale to cos dzialac nie chce

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0