zawartosc

0

Uszanowanie.

Jak wyswietlic zawartosc pliku, ale tylko miedzy okreslonymi znakami??

0

musisz go podzielic na elemnety tablicy i potem wyswietlasz element

0

jak na razie proboje to tak robic:

$plik=file("xxx");
for($i=0;$i!#is', $plik[$i], $found)){
foreach($found[0] as $block){
$block = str_replace("", "", $block);
$block = str_replace("", "", $block);
echo $block;
}}}

i nadal nie idzie :( teraz to sie nic nie wyswietla...

0

!!

powinno dzialac, nie testowalem :P

0

!!

powinno dzialac, nie testowalem :P

nie dziala... testowalem... nic sie nie wyswietla :(

0

A ja testowalem cos takiego :

!!

z ereg mi nie dzialalo ale z eregi dziala.

0

nadal nie dziala... sproboj wyciagnac zaw. miedzy komentarzami z pliku: http://republika.pl/miki_software/a.htm

0

$plik = fopen('xxx.txt','r');
$tresc = fread($plik,filesize('xxx.txt'));

na początku myślałem że to przeoczenie ale jak już drugi raz
to się spytam: wiesz że wskaźniki do pliku się zamyka przy pomocy fclose() ?? :-D

0

!!

U mnie dziala z Twoim plikiem. Skopiuj sobie ten skrypt dokładnie, miedzy <-- i komentarz jest spacja, nie pousuwales sobie tego w skrypcie czasem?

Pienchat : Pewnie wiesz o tym, ze wszystkie pliki sa zamykane po zakonczeniu skryptu. Jak pracujesz na mysql'u to zamykasz polaczenie przy zakanczaniu skryptu? :P
Poza tym to tylko przykladowy kod, bez kontroli bledow ani innych bajerow, czepiasz sie wujek :)

0
<quote>!! U mnie dziala z Twoim plikiem. Skopiuj sobie ten skrypt dokładnie, miedzy

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0