Problem z AviCap

0

No właśnie....
Zainstalowałem sobie AviCap i teraz mam pytanie:
Jak pobrać od niego bitmapę ?

Nie ma sensy zapisywać klatki, jako .bmp a potem otwierać ją w TImage- to za długo trwa.

(Delphi5, XP);

Pozdrawia Cimak.

0

No właśnie....
Zainstalowałem sobie AviCap i teraz mam pytanie:
Jak pobrać od niego bitmapę ?

Nie ma sensy zapisywać klatki, jako .bmp a potem otwierać ją w TImage- to za długo trwa.

nie mam pojecia o AviCap bo nigdy go nie uzywalem, ale jesli potrafisz zapisac klatke jako BMP to przeciez bez problemu powinienes ja przypisac do TImage :). Image1.Picture.Bitmap := TBitmap.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0