[Turbo Delphi] i programowanie w DirectX?

0

Czy istnieje jakaś wersja DelphiX pod Turbo Delphi? Czy można się jakoś bez tego obejść?

0

Można się obejść. Wystarczy moduł (ściągnięty czy napisany), który będzie importował funkcje DirectX z odpowiednich bibliotek DLL, do tego definicje interfejsów itd. Zresztą DelphiX też z tego korzysta.

0

To coś nazywa się DelphiX

0

Tylko po co obchodzić, jak w Turbo Delphi .NET można pisać korzystając z normalnego Managed DirectX?

0
Szczawik napisał(a)

Tylko po co obchodzić, jak w Turbo Delphi .NET można pisać korzystając z normalnego Managed DirectX?

Dzięki za pomoc :-) Nawet nie wiedziałem, że jest takie coś. DelphiX nie chce współpracować z Turbo Delphi (komunikat o niezgodności wersji). Właśnie ściągam SDK.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0