Zakladki w delphi

0

Witam!

Mam prosbe... szukam jakiegos darmowego komponentu do Delphi zeby zrobic w programie zakladki... PageControl i TabControl nie spelniaja moich oczekiwan :( szukalem i nic nie moge <ort>znaleŹĆ</ort><ort>... znalazlem tylko platne :( zna ktos jakies dobre free?? z gory dzieki za odpowiedz :)

Pozdrawiam:)</ort>

0

A dlaczego nie spełnia?
Jakie są Twoje kryteria?

0

<ort>po prostu</ort> wyglad tych komponentow jest slaby.. potrzebuje czegos w stylu http://www.torry.net/vcl/tabs/pagecontrols/xpStyleLt.zip tylko ze darmowego... jak uzywam tego komponentu to wyskakuja mi na poczatku programu komunikaty ze uzywam wlasnie tej wersji komponentow i po nacisnieciu OK program uruchamia sie dalej

0

PageExtControl

0
RedbaK napisał(a)

PageExtControl

jak instaluje ten komponent wyskakuje mi blad:

[Fatal Error] PageExtControlReg.pas(5): File not found: 'ListViewExt.dcu'

moze mi ktos pomoc?? szukalem na Google tego pliku ale nie moge znaleŹĆ nic konkretnego :(

0

sprobuj najpierw skompilowac

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1