Delphi problem z kodem żródłowym

0

Witam jestem nowym programistą jestem w trakcie budowy programu multimedialnego i chciałbym was prosić o małą pomoc ponieważ wszystko działa jak chciałem lecz nie dokąca ponieważ jak zrobiłem opcje " Full screen " to mi filmu nie wyświetla na pełnym ekranie bardzo prosze POMOCY !!!!!!! ;-(

0

"Problem z kodem źródłowym" - fajnie, że wkleiłeś ten kod [glowa]

0
Yumii napisał(a)

Witam jestem nowym programistą jestem w trakcie budowy programu multimedialnego i chciałbym was prosić o małą pomoc ponieważ wszystko działa jak chciałem lecz nie dokąca ponieważ jak zrobiłem opcje " Full screen " to mi filmu nie wyświetla na pełnym ekranie bardzo prosze POMOCY !!!!!!! ;-(

ROTFL - pereuka? :D

0
  1. Wklej kod źródłowy procedury odpowiedzialnej za Full Screen w twoim programie
  2. To już do osob które udzieliły przedemną "pomocy" każdy byl początkującym programistą...
0
mitnick_b napisał(a)
  1. To już do osob które udzieliły przedemną "pomocy" każdy byl początkującym programistą...

Ale nie każdy ma talent do pisania tytułów takich tematów.

0

jak sie domyslam wyswietlasz na panelu. Wiec dla zdarzenia resize Panel'a nalezy dodac

    with MediaPlayer1 do
    begin
      Display := Panel1;
      DisplayRect := Panel1.ClientRect;
    end;

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1