Błąd przy pobieraniu z 4p

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-01 13:43
0

Witam :)
Chciałem pobrać z 4p Logic CMS
http://download.4programmers.net/Logic_CMS ale niestety wyskakuje błąd może ktoś to naprawić :) ?


Pozdrawiam.

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 18:11
0

Najwidoczniej ktoś usunął plik z serwera...

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 22:51
0

Najwidoczniej dział Download jest dość niedopracowany :) Było o tym już wiele razy mówione.


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0