Obcięło mi artykuł :/

0

Witam!

http://4programmers.net/article.php?id=713

Nie wiem dlaczego... ale obcieło mi artykuł :/ powinno być jeszcze 3 razy więcej... o co chodzi?

Pozdrawiam

0
Feratoin napisał(a)

Witam!

http://4programmers.net/article.php?id=713

Nie wiem dlaczego... ale obcieło mi artykuł :/ powinno być jeszcze 3 razy więcej... o co chodzi?

Pozdrawiam

Wydaje mi się że znalazłeś przez przypadek błąd Coyota.. powiem Ci, że w źródle strony jest cały artykuł, ale go nie wyświetla bo się zintegrował z menu:|

0

tu chodzi o html. po prostu coyote pozwala uzywac znacznikow, i jak pisaem wczesniej moze to powodowac problemy.

Pozdrawiam.

0

Coyote pozwala używać HTML pomiędzy znacznikami odpowiadającymi za kolorowanie składni. I to jest problem. Ten błąd został już głoszony do bugtracka w okolicach lipca.

A na razie - znacznik <code>

. Albo czekać, ale na nową klasę kolorowania składni to sobie poczekamy jeszcze :)
0

To co mam go jeszcze raz wciepnac bez html'a? i dodac np. screena kodu ze stylami :P nie wiem... ale troche glupie.... przeciez sa w (' '); ;/... moze jak dam spacje np. < html > ... pomoze cos?

0

Wyedytuj go i co najwyżej zamiast znacznika <code class="delphi"> daj <code>. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie.

Ale może poczekamy, aż ktoś, kto się lepiej zna na Coyote niż ja, wypowie :)


0

Heh... fajnie to dodaje :D mam nadzieje ze mnie nie pobija.... usuncie te dwa zrabane... ;]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1