Usuwanie swojego newsa...

0

Ano... Napisałem ( tudzież napisało za mnie 4p;) ) i nie mogę go usunąć... To znaczy wchodzę w moderację newsa (zmieniać jego treść mogę, i owszem), klikam na [kasuj] i oto co mi wyrzuca:
<font size="18">Bł±d 1064</span>
Zapytanie nie powiodło się (9)! Zapytanie: DELETE FROM coyote_news WHERE news_id = 2039 AND news_user = (You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1)

Nie wiem, czy jest tak ogólnie (może jestem wyjątkowy), ani czy jest to znany bład, jednakowoż zgłaszam:)

<font color="blue">[</span><font color="red">ADD</span><font color="blue">]</span>
Tak się właśnie zastanawiałem kto, bo prosiłem o to na IRC, ale jakoś bez rezultatu ( śpią bubki;) ). Ale błąd nie stąd, bo w ja tylko dla upewnienia się testowałem. :P

0

Moze to sie zbieglo z tym, jak ja kasowalem twojego newsa? :P

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1