Linki przestały być linkami.

0

XP, FF 27 W poniższym temacie kliknąłęm w

pokaz wszystkie komentarze

http://4programmers.net/Forum/Coyote/229872-nowa_stopka_calkiem_za_darmo_dzieki_coyote
Komentarze się nie pokazały, a ponadto żaden link na stronie forum nie działa. Nie pomógł restart FF, nie pomogło wyrzucenie nieaktualnych ciasteczek (około 25).
Chwilowo - do momentu zalogowania - pomogło wyrzucenie wszystkich ciasteczek i restart FF. Wylogować się już nie mogę.
Restart komputera też nie pomógł.

0

Prosba: otworz narzedzia developerskie (Ctrl+Shift+I). Sprawdz na zakladce console czy nie ma zadnych bledow JavaScript?
Co do ciasteczek: my nie ustawiamy ich az tyle. Na pewno czesc ustawia Google, ale w sumie na pewno nie jest ich az 25.

0

Trochę jest.

20:03:09.843 GET http://4programmers.net/Forum/Coyote/229881-linki_przestaly_byc_linkami [HTTP/1.1 200 OK 235ms]
20:03:10.091 Metody getUserData() i setUserData() są przestarzałe.  Należy używać WeakMap lub element.dataset. requestNotifier.js:64
20:03:10.375 GET http://static.4programmers.net/store/asset/main.css [HTTP/1.1 304 Not Modified 15ms]
20:03:10.376 GET http://static.4programmers.net/store/asset/forum.css [HTTP/1.1 304 Not Modified 15ms]
20:03:10.491 GET http://4programmers.net/store/_a/524df04050e25.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 15ms]
20:03:10.492 GET http://4programmers.net/store/_a/525a81fb500a9.jpg [HTTP/1.1 304 Not Modified 15ms]
20:03:10.405 Nieznana pseudoklasa lub pseudoelement „selection”.  Zbiór reguł zignorowany z powodu błędnego selektora. main.css:1
20:03:10.405 Nieznana pseudoklasa lub pseudoelement „-webkit-input-placeholder”.  Zbiór reguł zignorowany z powodu błędnego selektora. main.css:1
20:03:10.405 Nieznana pseudoklasa lub pseudoelement „-ms-input-placeholder”.  Zbiór reguł zignorowany z powodu błędnego selektora. main.css:1
20:03:10.405 Błąd podczas przetwarzania wartości dla „background”.  Deklaracja opuszczona. main.css:1
20:03:10.406 Oczekiwano „none” lub adresu URL, ale odnaleziono „progid”.  Błąd podczas przetwarzania wartości dla „filter”.  Deklaracja opuszczona. main.css:1
20:03:10.406 Oczekiwano koloru, ale odnaleziono „top”.  Błąd podczas przetwarzania wartości dla „background”.  Deklaracja opuszczona. main.css:1
20:03:10.407 Nieznana własność „-moz-box-shadow”.  Deklaracja opuszczona. main.css:1
20:03:10.407 Nieznana własność „-moz-border-radius”.  Deklaracja opuszczona. main.css:1
20:03:10.407 Oczekiwano „none” lub adresu URL, ale odnaleziono „alpha(”.  Błąd podczas przetwarzania wartości dla „filter”.  Deklaracja opuszczona. main.css:1
20:03:10.407 Nieznana własność „-moz-opacity”.  Deklaracja opuszczona. main.css:1
20:03:10.410 Błąd podczas przetwarzania wartości dla „background”.  Deklaracja opuszczona. forum.css:1
20:03:10.410 Oczekiwano „none” lub adresu URL, ale odnaleziono „progid”.  Błąd podczas przetwarzania wartości dla „filter”.  Deklaracja opuszczona. forum.css:1
20:03:10.410 Nieznana własność „-moz-border-radius”.  Deklaracja opuszczona. forum.css:1
20:03:10.412 Oczekiwano „none” lub adresu URL, ale odnaleziono „alpha(”.  Błąd podczas przetwarzania wartości dla „filter”.  Deklaracja opuszczona. forum.css:1
20:03:10.412 Nieznana własność „-moz-opacity”.  Deklaracja opuszczona. forum.css:1
20:03:10.412 Nieznana własność „-moz-box-shadow”.  Deklaracja opuszczona. forum.css:1
20:03:11.018 GET http://fonts.googleapis.com/css [HTTP/1.1 200 OK 62ms]
20:03:11.443 GET http://static.4programmers.net/template/img/locker.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 32ms]
20:03:11.444 GET http://static.4programmers.net/template/img/background.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 32ms]
20:03:11.445 GET http://static.4programmers.net/template/img/logo.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 78ms]
20:03:11.446 GET http://static.4programmers.net/template/img/main-menu-separator.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 78ms]
20:03:11.447 GET http://static.4programmers.net/template/img/main-menu-search-button.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 94ms]
20:03:11.447 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/rss.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 110ms]
20:03:11.449 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/magnifier.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 94ms]
20:03:11.450 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/man.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 94ms]
20:03:11.452 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/sprites.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 94ms]
20:03:11.453 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/external-small.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 94ms]
20:03:11.454 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/thumbs-up.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 110ms]
20:03:11.455 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/share.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 125ms]
20:03:11.455 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/user-shield.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 110ms]
20:03:11.456 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/multi-quote.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 110ms]
20:03:11.457 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/quote.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 125ms]
20:03:11.459 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/right-round.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 125ms]
20:03:11.460 GET http://static.4programmers.net/module/forum/template/img/chart-up-gray.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 125ms]
20:03:11.460 GET http://static.4programmers.net/template/img/home-white.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 125ms]
20:03:11.461 GET http://static.4programmers.net/template/img/feed-image.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 141ms]
20:03:11.462 GET http://static.4programmers.net/template/img/facebook-image.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 141ms]
20:03:11.462 GET http://static.4programmers.net/template/img/info-icon-white.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 157ms]
20:03:11.463 GET http://static.4programmers.net/template/img/facebook-icon-white.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 157ms]
20:03:11.464 GET http://static.4programmers.net/template/img/bubble-footer-bottom.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 157ms]
20:03:11.464 GET http://static.4programmers.net/template/img/logo-small.png [HTTP/1.1 304 Not Modified 157ms]
20:03:12.213 GET https://mail.google.com/mail/channel/bind [HTTP/1.1 200 OK]
20:03:41.177 POST https://mail.google.com/mail/channel/bind [HTTP/1.1 200 OK 156ms]
0

Przez chwilę (po otwarciu konsoli i skopiowaniu błędów) było dobrze. Po zalogowaniu jest znów źle.
Jeśli chodzi o ciasteczka, to te nieaktywne nazywały się temp.

0

Dzisiaj forum działało dobrze, dopóki się nie zalogowałem. Nie ustawiłem właściwości loguj przy każdej wizycie. Jeśli zamknę FF w czasie gdy linki nie działają, to po powtórnym uruchomieniu FF jestem zalogowany i linki nadal nie działają.
Cud, napisałem ten post w Chromie, odświeżyłem stronę w FF, byłem wylogowany i linki działały. Zalogowałem się i nie działają.

Po prostu FF odczytuje stronę z cache'a.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1