Zmienna godzinowa

Odpowiedz Nowy wątek
2011-10-10 11:27
Mariolos
0

Witam, czy w c++ istnieje coś takiego jak typ godzinowy?
Nie chodzi mi o pobranie godziny, a o wykonywanie operacji na godzinach jak np. odejmowanie dwóch godzin.
pzdr

Pozostało 580 znaków

2011-10-10 11:34
dejavu
0

http://cpp0x.pl/dokumentacja/C/difftime/109

Pozostało 580 znaków

2011-10-10 11:40
Mariolos
0

A jak mam zamienić wpierw stringa na typ clock_t?

Pozostało 580 znaków

2011-10-10 16:53
0

Liczba całkowita, reprezentująca czas. Czas jest liczony od 1 stycznia 1970, 00:00:00 UTC.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0