Jak tworzyć dll

Odpowiedz Nowy wątek
2006-08-27 11:22
0

Mam pytanie jak napisać poprawnie biblioteke .dll

Potrzebuje zrobić ją do swojego pogaramu ale niewiem jak... np. aby w niej timer był... gdy pisze w :
public class biblioteka

timer pokaz = new timer(60000);

to potem niemoge odwołać się do pokaz...

Jeśli ktoś może mi powiedzieć jak zabrać sięza pisanie .dll kub dać jakiśtutorial będe wdzięczny

Pozostało 580 znaków

2006-08-27 19:00
0

Ustawiasz w opcjach Class Library i piszesz tak jak zawsze. Po skompilowaniu dostajesz plik dll, na ktory wskazujesz w innym projekcie w zakladce references. Ale nie jest to taki zwykly dll, a taki, ktorego moga uzywac tylko aplikacje .net'owe. O ile wiem, takiego zwyklego sie nie da.

pozdrawiam
johny


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0