MSI...

0

Ello Delphi maniacy !!

Powie mi ktosik jak uzywac komponentu msi zamieszczonego m.in. w dziel komponenty ?
Jak chce zwrocic wartosc cpuspeed do edita to jest blad..
ze cpuspeed to wartosc Double.. ale jak wartosc double przeksztalcic na string, albo integer ?

;)

0

|)ev ||ull napisał:
Ello Delphi maniacy !!
&gt
&gtPowie mi ktosik jak uzywac komponentu msi zamieszczonego m.in. w dziel komponenty ?
&gtJak chce zwrocic wartosc cpuspeed do edita to jest blad..
&gtze cpuspeed to wartosc Double.. ale jak wartosc double przeksztalcic na string, albo integer ?
&gt
&gt ;)
Poszukaj w Helpie do delphi ;) albo spróbuj DoubleT0Str ?? albo po prostu IntToStr ??? hmm....--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

0

Spin napisał:

&gtPoszukaj w Helpie do delphi ;) albo spróbuj DoubleT0Str ?? albo po prostu IntToStr ??? hmm....

FloatToStr--Pawel

Delphi6

0

Sluchajcie !

IntToStr nie dziala, bo Double nie jest wartoscia Integer....
Po drugie: nie ma czegos takiego jak DoubleToStr....

Sprobuje tak jak mowil kolega : FloatToStr...

Jezeli pomoze to big THX....

Moze, ktorys z was przetestuje ten komponent i mi powie jak z niego dane wyciagal ?

Adios :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1