OTO JAK WYSŁAĆ PLIK PRZEZ SIEĆ

2002-03-07 20:22
Asdex
0

Zapraszam na stronę www.delphirulez.prv.pl gdzie znajdziesz wyczerpujący opis tego problemu, jka też gootwy przykład do ściągnięcia--DELPHIRULEZ

Pozostało 580 znaków

2002-03-07 20:41
l-GORTH
0

A ja bede stał przy CopyFile(,,false);
i z wytłumaczeniem to znajdziecie niżej na formu pod takimi pytaniami :) (czyli: Jak wyslac plik przez siec)
bo i o to tak to wszystko się opiera :)

Pozostało 580 znaków

2002-03-07 20:57
Niezarejestowany
0

ale NmStrm elegancko sie sprawuje w tej roli
Nie marudzi nawet przy wysyłaniu duzych plików (wysyłałem nawet filmy)
poza tym NmStrm umożliwa full możliwości

Pozostało 580 znaków

2002-03-07 21:01
Niezarejestowany
0

poza tym NmStrm zamienia plik n astrima co już jest dużym plusem

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0