Program lub gra w delphim...

0

Czy ma ktos pomysl na program lub gre w delphim ??
Program musi byc uzyteczny i przydatny...
Czekam na wasze pomysly...
Najleprzy pomysl wykorzystam i dodam autora do list autorow programu...
Nara !

--Pozdrowienia od SzPiEgA

0

Hmmm... :)

OK możde Taki Photoshop o łatowści obsługi co Paint.
Lub jakiś program do tworzenia stron internetowych (typu Ms FrontPage)

Gra:
Może jakiś FPP lub TPP w stylu Hitman'a {browar}

Pozdrawiam {hello}

0

Program:
Jakiś dobry program do sterowania głosem

Gra:
FPP o klimacie serious sama (ale pierwszej części)---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

Dobrze jest się przyjrzeć DelphX a na pewno coś do głowy wpadnie.--Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

0

Czy to nie jest myslenie na opak?

To tak jakbys mowil: mam mlotek, niech ktos mi poradzi co mam przybic.
Sens mialoby: musze cos przybic, niech ktos mi poradzi jakiego mlotka i jak uzyc. :-)

--Pawel

Delphi6

0

Racja pq :)

Ale on się pyta, a nie czeka na wypowiedź.

0

I have a dream... :-)
Stwórz grę o strategiczną o Polsce, o jej początkach, o pierwszych osadach (ale nie taką jak Polanie :-) - dobra wracam do mojego drima :-))... Niech nazywa Polska - Początki. Z rzutem izometrycznym, z grafiką lepszą niż Commandos II, z porywającą muzyką, ciekawymi rozwiązaniamy technicznymi, z niezwykłą grwyalnością...
Ach... marzenia :-)

W każdym razie
Pozdrawiam {hello}

0

ProgMan napisał:
I have a dream... :-)
&gtStwórz grę o strategiczną o Polsce, o jej początkach, o pierwszych osadach (ale nie taką jak Polanie :-) - dobra wracam do mojego drima :-))... Niech nazywa Polska - Początki. Z rzutem izometrycznym, z grafiką lepszą niż Commandos II, z porywającą muzyką, ciekawymi rozwiązaniamy technicznymi, z niezwykłą grwyalnością...
&gtAch... marzenia :-)
&gt
&gtW każdym razie
&gtPozdrawiam {hello}

{browar}
ZAJEBISTE !
Tyle ze potrzebuje kilku osob co mi w tym pomoga...
Np. GRAFIKA, MUZYKA, i jeszcze jakiegos pomyslo dawce i moze programiste...
Powstala by w delphim...
Kto jest zainteresowany ??
Jesli nikogo nie znajde to pozostanie mi {glowa} --Pozdrowienia od SzPiEgA

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1