UWAGA EVERYBODY - zaburzenia na forum

0

Pojawiaja sie tajemnicze bledy przy probach umieszczania nowych postow (vide watek: cos sie psuje) .

Ale mimo wyswietlania tych bledow forum przyjmuje posty wiec apeluje:

ZANIM POWTORNIE UMIESCICIE POST SPRAWDZCIE CZY POPRZEDNIA PROBA SIE NIE UDALA

inaczej zaleja nas wielokrotne posty.

Mam nadzieje ze Admin wkrotce poprawi co trzeba.--Pawel

Delphi6

0

Nie wiem, o co chodzi. Wlasnie wyslalem nowego posta i jest ok.
W kazdym badz razie poprawiony zostal blad, w ktorym nastepuje obciecie pierwszej literki :)--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

W kazdym badz razie chcialbym Was wszystkich za to przeprosic i podziekowac, ze macie jeszcze cierpliwosc zagladac na to forum. Powaznie, nie wiem, co to bylo, o czym Wy mowicie, bo wlasnie wchodze i nie ma zadnych bledow, wiec??? Nie mam pojecia. Ale dzieki za info i sorry.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

No co ty. Forum jest swietne i coraz lepsze. To ja (i pewnie nie tylko ja) dziekuje Ci, ze Ci sie chce nad nim pracowac. A ze czasem cos sie skopie - moj Boze, takie jest zycie i takie je trzeba lubic.

Pozdrwoienia :-)))))))))))))--Pawel

Delphi6

0

Pytanie??? Forum jest najlepsze i najbardziej rozwijające się ze wszystkich forów jakie widzałem.
A co do tych błędów to ja też już ich nie mam.--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Poprawka. Nie miałem jak pisałem post do innego tematu :)
Nie wiem dlaczego :(--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Powiem krótko:
u mnie jest OK --Pracuję w Delphi 5

Pozdrawiam
RockY
xrocky@o2,pl
=World is nothing without Delph=

0

No w tej chwili już nie mam błędów--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Ale teraz mam inne pytanie co znaczy to pogrubienie?--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

I jeszcze jedno - błędy są ale w wyszukiwarce i na dodatek wyszukiwarka nie obsługuje spacji--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Adam Boduch w dniu 12.4.2002 20:12 napisal:
W kazdym badz razie chcialbym Was wszystkich za to przeprosic i podziekowac, ze macie jeszcze cierpliwosc zagladac na to forum...

Ty sie przestań wygłupiać...
To najlepsze forum z najlepszymi ludźmi jakie widziałem. Zawsze jest ktoś chetny do pomocy !!!
Pozdrawiam Wszystkich.--Delphi 6
Pozdrawiam All

0

Imperior w dniu 13.4.2002 13:26 napisal:
Ale teraz mam inne pytanie co znaczy to pogrubienie?
&gt
&gt--
&gtDelphi 6
&gtPozdrowienia,
&gtImperior

O co chodzi z tym pogrubieniem ? RockY nie zamknął bolda teraz powinno działać :&gt--Dariusz Szyłko (Solitary)

0

fakt jak sie dodaje nowe tematy to wywala mi bledy
no i sie jednak pokazuje post wiec jest naogol 2 razy
bylo cos w plkiku messages.php w lini 4xx nie pamietam -----------------
The best of programmers:)
AsTEx

0

mam:
Warning: Unable to open 'data/.msg' for reading: No such file or directory in /home/p/programmers/programmers/public_html/forum/message.php on line 283

Warning: Unlink failed (No such file or directory) in /home/p/programmers/programmers/public_html/forum/message.php on line 286

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/p/programmers/programmers/public_html/forum/message.php:283) in /home/p/programmers/programmers/public_html/forum/message.php on line 446

The best of programmers:)
AsTEx

0

&ltbold&gt NIE COFAJCIE I NIE WYSYŁAJCIE JESZCZE RAZ WIADOMOŚĆI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &ltszok&gt &lt/bold&gt--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Solitary w dniu 13.4.2002 15:22 napisal:
Imperior w dniu 13.4.2002 13:26 napisal:
&gtAle teraz mam inne pytanie co znaczy to pogrubienie?
&gt&gt
&gt&gt--
&gt&gtDelphi 6
&gt&gtPozdrowienia,
&gt&gtImperior
&gt---
&gt
&gtO co chodzi z tym pogrubieniem ? RockY nie zamknął bolda teraz powinno działać :&gt
&gt
&gt--
&gtDariusz Szyłko (Solitary)

Co ty mnie w bambuko robisz z tym boldem??? zobacz mój ostatni post!--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Imperior w dniu 13.4.2002 20:40 napisal:
Solitary w dniu 13.4.2002 15:22 napisal:
&gtImperior w dniu 13.4.2002 13:26 napisal:
&gt&gtAle teraz mam inne pytanie co znaczy to pogrubienie?
&gt&gt&gt
&gt&gt&gt--
&gt&gt&gtDelphi 6
&gt&gt&gtPozdrowienia,
&gt&gt&gtImperior
&gt&gt---
&gt&gt
&gt&gtO co chodzi z tym pogrubieniem ? RockY nie zamknął bolda teraz powinno działać :&gt
&gt&gt
&gt&gt--
&gt&gtDariusz Szyłko (Solitary)
&gt---
&gt
&gtCo ty mnie w bambuko robisz z tym boldem??? zobacz mój ostatni post!
&gt
&gt--
&gtDelphi 6
&gtPozdrowienia,
&gtImperior

Nie pisze się &ltbold&gt tylko samo b--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko - Solitary

---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

0

&gtNie pisze się &ltbold&gt tylko samo b
&gt
&gt--
&gtPozdrawiam,
&gt Dariusz Szyłko - Solitary
&gt
&gt---===If you have problem in PHP3, HTML, MySQL then write to me [email protected]

Heh he faktycznie --Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

ciekawe jakie jeszcze znaczniki dzialaja? :)

pogrubienie kursywa &ltu&gtpodkreslenie&lt/u&gt &ltstrike&gtprzekreslenie&lt/strike&gt
&lttt&gtczcionka o stalej szerokosci znakow&lt/tt&gt
&lttt&gt tekst sformatowany:

.ed$$$$$b. .d$$b. .d$$b. .d$$b.
$$$$$$$$$$b. $$$$$$ $$$$$$ $$$$$$
$$$$$$$$$$$b $$$$$$ $$$$$$ '&$$P'
$$$$$ '$$$$$ $$$$$$ $$$$$$
$$$$$ $$$$$ .ed$$$$$be. $$$$$$ .ed$$$$$be. $$$$$$$$$be. .d$$b.
$LKS$ $$$$$ $$$$$ $$$$ $$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$$
$$$$$ .$$$$$ $$$$$$$$$$P $$$$$$ $$$$$ $$$$ $$$$$$ $$$$$ $$$$$$
$$$$$$$$$$$P $LKS$ $$LKS$ $$$$$ $$$$ $$LKS$ $$$$$ $$LKS$
$$$$$$$$$$P' $$$$$$$$$$b $$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$ $$$$$ $$$$$$
'&$$$$$$$P' '&$$$$$$$P' '&$$P' $$$$$$$$$P' '&$$P' '&$P' '&$$P'
$$$$$$
$$LKS$ I5 +HE B3S+, bU+
$$$$$$ ASM 1S BE+t3R :)
'&$$P'
&lt/tt&gt---=[ Delphi 3, 6 ]=-
-=-==[ LKS ]==-=-

0

ups
ale lipa wyszla :)
sorki
---=[ Delphi 3, 6 ]=-
-=-==[ LKS ]==-=-

0

Nie wiem czemu nie dzialają wszystkie znaczniki &gt Można by było dodawać ilustracje itp:--Sebo +)
(D3)

0

Sebo w dniu 14.4.2002 20:18 napisal:
Nie wiem czemu nie dzialają wszystkie znaczniki &gt Można by było dodawać ilustracje itp:
&gt
&gt--
&gtSebo +)
&gt(D3)

na górze jest inforamcje o forum , a tam w faq pisze:

  1. Czy na forum można używać HTML'a?

Tak. To znaczy częściowo. Włączone są tylko określone tagi - a dokładnie 3. Możesz używać tagów do operowania tekstem - oraz Pozostałe tagi nie są akceptowane dla osób nie będących moderatorami. --Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

fuk sorki zaakceptował to po prostu jako znaczniki :)
zajrzyjcie tam gdzie napisałem - tam jest to noramlnie napisane
--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

dobra zakończyłem te znaczniki :)--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

&gtTak. To znaczy częściowo. Włączone są tylko określone tagi - a dokładnie 3. Możesz używać tagów do operowania tekstem - oraz Pozostałe tagi nie są akceptowane dla osób nie będących moderatorami.
wiem, które tagi można urzywać!
Nie wiem natomiast dlaczego nie można urzuwać reszty...--Sebo +)
(D3)

0

przydaloby sie jeszcze podkreslenie i przekreslenie :)
no i kolorki :)

---=[ Delphi 3, 6 ]=-
-=-==[ LKS ]==-=-

0

Adamie czy nie można było by dodawać na końcu postu &lt / b &gt &lt / i &gt &lt / p r e &gt
Z wyżej widocznych powodów :)--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

ktos chyba zapomnial znaczniki pozamykac :)
teraz chyba bedzie ok

---=[ Delphi 3, 6 ]=-
-=-==[ LKS ]==-=-

0

sorki Imperior ale pisales w tym samym czasie co ja :)

---=[ Delphi 3, 6 ]=-
-=-==[ LKS ]==-=-

0

To chyba nie załatwi sprawy jak ktoś wpisze 2* a zamkniemy tylko raz to...--Sebo +)
(D3)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1