..:: CoolForm

0

Witam !! [browar]
Czy ktos wie jak zainstalowac component CoolForm ?

Z gory dzieki !!

0

Ja to chyba z delphi otworzyłem plik dclusr50 czy jaką inną dpr-kę potem dałem add i wybrałem tam coolform.pas i compile a tak w ogóle to niepamiętam :|

--
Najpierw wypróbuj wszystkie możliwości potem pytaj;)

0

Nie polecam komponentu coolform. Może z początku wygląda na fajny bajer, ale po chwili okazuje się, że wszystko da się zrobić jedną niewielką procedurą, i dodatkowo łatwiej można ładować maski z pliku :)

--

Delphi 6

Pozdrówka

0

A mi sie podoba :P

--
Najpierw wypróbuj wszystkie możliwości potem pytaj;)

0

A mi sie podoba :P

Jak ci sie podoba, to dalej go używaj. Życzę powodzenia z ładowaniem maski z pliku bmp :)

--

Delphi 6

Pozdrówka

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0