Komponent CoolForm

0

Ściągnąłem sobie komponent CoolForm i pytam jag go obsłużyć np. zrobić trójkątny kształt formy?

0

Po instalacji nowych komponentow z regoly masz instrukcje jak obslugiwac dany komponent. (patrz rowniez: readme.txt po rozpakowaniu)

0

Po instalacji nowych komponentow z regoly masz instrukcje jak obslugiwac dany komponent. (patrz rowniez: readme.txt po rozpakowaniu)

Przeczytałem, ale u mnie anglik to czarna magia, a translator... lepiej nie mówić. :d

0

Nie korzystaj z coolforma... To samo można osiągnąć dużo łatwiej stosując regiony. Był o tym artykuł chyba na delphi-area.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0