OpenGL w Delphi

0

Co o tym sadzicie? Widzalem te progi z 4programmers i bardzo mi piodobaly. Ja wiem ze jezykiem OGL jest C, ale czy ktos z was probowal cos w nim pisac w Delphi? Interesuje mnie jak to chodzilo, jak sprawdza sie przy prostych animacjach 3d. Interesuje mnie tez porowninie progow wykorzystujacych OpenGL z progami napisanymi na DelphiX.--Pozdrawiam
Ojciec (Delphi 5 Enterprise)

0

Na stronie borlanda chyba jest art na ten temat--Pozdrawiam!
[email protected]

www.progon.prv.pl

0

Dzieki Pringels! Bylem, widzialem, art jest niezly. --Pozdrawiam
Ojciec (Delphi 5 Enterprise)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0