Colobot - nowa forma kursu programowania?

0

Od niedawna pogrywam w masową gierkę, która spodoba się na pweno wszystkim na forum i nie tylko. Bo któż nie słyszał o colobocie??? Moje pytanie jest następujące: czy nie możnaby zrobić jakiegoś mini-działu z programami do tej gry??

PS-do admina: Temat jest w końcu związany z programowaniem...

Tomkiewicz
[email protected]
www.wolfenstein-best.prv.pl

0

Tomkiewicz napisał:
Bo któż nie słyszał o colobocie???

Ja. Co to jest??--Vogel [Delphi 6 PE]

Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

0

Tomkiewicz napisał:
Od niedawna pogrywam w masową gierkę, która spodoba się na pweno wszystkim na forum i nie tylko. Bo któż nie słyszał o colobocie???

Ja :-) może byś chociaŻ jakiś link podał do tego cuda :D --__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

musze przyznac ze ja tez o tym nie slyszalem, to jakis FPP czy TPP a moze RTS ?--Lardux

0

Vogel napisał:
Tomkiewicz napisał:
&gtBo któż nie słyszał o colobocie???
&gt
&gtJa. Co to jest??

To jest taka gra co sie steruje robotem za pomoca komend podobnych do c :)
Czy cos takiego
Gdzies takk czytalem :)--||===

0

Ja również nie znam tej gry, ale znalazłem kilka stronek z małym opisem:
http://www.gry-online.pl/s030.asp?ID=1200
http://gry.onet.pl/zap_itm.html?GameOID=466&OID=466
http://czytelnia.onet.pl/0,1422,0,1,nowosci.html
Może teraz się trochę wyjaśni...

--
"Imagination is more important than knowledge." - A. Einstein

0

to ja dodam kilka linkow :)
tutaj oficjalna stronka: www.colobot.com
a tutaj mozecie zassac demo w polskiej wersji jezykowej ;) http://www.manta.com.pl/colobotdemopl.exe---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

O madafaka - zglebiło mnie - tyle ludzi nie wie co to?? A poza tym wygłupiłem się przy pytaniu do sondy...--
Tomkiewicz
[email protected]
www.wolfenstein-best.prv.pl

0

spoko,fajna gierka
szkoda ze demko

--
[email protected]
POZDRAWIAM
&lt#00DF20&gtD&lt#00BF40&gt6&lt#009F60&gt &lt#008080&gtR&lt#00609F&gtu&lt#0040BF&gtl&lt#0020DF&gte&lt#0000FF&gtz
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

Jeśli nie chcesz mieć dema to bierz 10zł i zasuwaj do najbliższego MediaMarktu--
Tomkiewicz
[email protected]
www.wolfenstein-best.prv.pl

0

Tomkiewicz napisał:
10zł

malutko :)--||===

0

Colobot smierdzi.--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

0

Vroc : czym ??--||===

0

chyba vroc'em ;)
Poza tym masz chyba coś z nosem!!!--
Tomkiewicz
[email protected]
www.wolfenstein-best.prv.pl

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1