Playlista

0

Czy ktoś może wie jaki komponent jest najlepszy na playlistę? :-)

Za odpowiedzi dzięki!

Pozdrowienia,
Przemysław Iwanek

P.S.
Piszę w Delphi 5

0

Stwórz nową formę a na niej Delphi\Standard\TListBox

0

Gucio napisał:
Stwórz nową formę a na niej Delphi\Standard\TListBox

No dobra a jakieś komendy, itd??? {wstyd} :-)

0

Przemo napisał:
Gucio napisał:
&gtStwórz nową formę a na niej Delphi\Standard\TListBox
&gt
&gtNo dobra a jakieś komendy, itd??? {wstyd} :-)

Przejrzyj sobie posty z ostaniego miesiąca, to będziesz wiedział już prawie wszystko. Do tego pomoc i masz swego winampa :)
--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

------------Reklama-------------
Szukasz pomocy?
Najszybsza pomoc dostępna na IRC:
serwer: warszawa.ircnet.pl
sieć: POLNet
kanał: #4programmers.net lub #4programmers

0

Dryobates napisał:
Przemo napisał:
&gtGucio napisał:
&gt&gtStwórz nową formę a na niej Delphi\Standard\TListBox
&gt&gt
&gt&gtNo dobra a jakieś komendy, itd??? {wstyd} :-)
&gt
&gtPrzejrzyj sobie posty z ostaniego miesiąca, to będziesz wiedział już prawie wszystko. Do tego pomoc i masz swego winampa :)
&gt
&gt
&gt--
&gtJest jeszcze jeden błąd ... :)
&gt
&gt------------Reklama-------------
&gtSzukasz pomocy?
&gtNajszybsza pomoc dostępna na IRC:
&gtserwer: warszawa.ircnet.pl
&gtsieć: POLNet
&gtkanał: #4programmers.net lub #4programmers
&gt---------------------------------------------

Dzięki, a jakby co to jeszcze będę się pytał.

0

Lsitbox jest cool , ale jeszcze bardziej cooooool jest listView mozesz duzo wiecej informacji umiescicw jesdej linijce ( ale w kolumnach oczywiscie), np o wykonawcy, itd.

zdecydowanie polecam ListView, troche wiecej kombinowania , ale zdecydownie warto--GeniusWarez Will Reborn.

0

genius23 napisał:
Lsitbox jest cool , ale jeszcze bardziej cooooool jest listView mozesz duzo wiecej informacji umiescicw jesdej linijce ( ale w kolumnach oczywiscie), np o wykonawcy, itd.
&gt
&gtzdecydowanie polecam ListView, troche wiecej kombinowania , ale zdecydownie warto
&gt
&gt--
&gtGeniusWarez Will Reborn

Dzięki wszystki, ktorzy odpowiedzieli na mój Post. Ale sam nie mogę nic wykombinować. Może Jakieś gotowe komponenty, albo jakieś procedure :-)

Pozdrowienia,
Przemysław Iwanek

GG:1372391

0

poczytaj poprzednie posty, np te gdzie widnzieje moj nick i w tytule jest listView, tam chba znajdziesz wszlekie odpowiedzi na twoje problemy--GeniusWarez Will Reborn.

0

http://www.delphi-area.com/source/listaplayer.zip tutaj masz przykladzik playlisty.--W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

0

TstringGrid tysz jest si

0

Sheitar napisał:
http://www.delphi-area.com/source/listaplayer.zip tutaj masz przykladzik playlisty.
&gt
&gt--
&gtW poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

Dzęki! Uratowałeś mnie!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1